Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Vakara Ziņas

Kāpēc Sandis Ozoliņš pašķīrās ar Lieckalniņu

© Vakara Ziņas

Pēdējās pusotras nedēļas apspriestākā aktualitāte – Rīgas «Dinamo» kapteiņa Sanda Ozoliņa un kādreizējās TV dīvas Annas Lieckalniņas attiecību sairšana. Oficiāli par iemesliem netiek runāts – hokejists, kā vienmēr, savu privāto dzīvi nekomentē, bet Lieckalniņa tikai minējusi kaut ko par «raksturu nesaderību».

Esot ierakusies alā

Pirmoreiz izcilais hokejists Sandis Ozoliņš (39) kopā ar TV dīvu Annu Lieckalniņu (29) sabiedrībā kopā parādījās 2010. gada maija beigās, turklāt, kas sākotnēji likās visneticamākais, Latvijas Blondīņu asociācijas «Go Blonde» rīkotajā Merilinas Monro līdzinieču konkursā un pēc tam arī ballītē «Pink Party». Šie nu bija pēdējie pasākumi, kur varēja iedomāties sastapt skarbo veci Ozoliņu... Pēc tam pāris aizvien biežāk sāka parādīties dažādos publiskos pasākumos, turklāt, kas pats interesantākais, vienmēr tajos arī «pilnīgi nejauši» patrāpījās «uzmācīgie paparaci». Lieckalniņa gan žēlojās, ka šovbiznesa sniegtā popularitāte viņu tik ļoti nogurdinājusi, ka viņa izlēmusi no tā visa norobežoties. «Es noguru. Mana televīzijas dzīve bija tik intensīva, ka pārdegu. Pēc visa tā televīzijas trakuma man ļoti gribējās paslēpties, kā susuram ierakties alā,» pērn augustā intervijā žurnālam «Ieva» stāstīja Lieckalniņa.

Paparaci nepārtraukti medītā

Pārlapojot bulvārpresi, gan nešķita, ka šis «susurs» būtu ieracies alā – ar apskaužamu regularitāti Lieckalniņa parādījās preses slejās, un pat šķita, ka nelietīgie paparaci burtiski apsēduši nabaga blondīni: te viņa ar auto piebrauc pie Ozoliņa īrētā savrupnama Kāpu ielā, te viņa manāma jau ar lepnu «BMW X6» iebraucot «Centra nama» autostāvvietā, te piefiksēta, atkal piebraucot pie mājas Jūrmalā. Interesanti, ka gandrīz vienmēr šie paparaci uzlidojumi piedzīvoti brīžos, kad Ozoliņš kopā ar «Dinamo» bija devies izbraukuma spēlēs, turklāt nekad tāpat piebraucam pie saviem īrētajiem īpašumiem nav pieķerts pats «dinamiešu» kapteinis, kurš būtu bulvārpreses lasītājiem daudz interesantāks par Lieckalniņu... Protams, var jau būt, ka tā ir tikai sagadīšanās...

Gredzens – lai tikai pamanītu

Jau pērn rudenī uzvirmoja runas, ka Ozoliņš savu blondo draudzeni izlicis no mājas un atņēmis viņai arī automašīnu. Baumotājiem nācās pieklust, kad uz KHL zvaigžņu spēles ballīti Lieckalniņa triumfāli atgriezās pie Ozoliņa sāniem. Taču šomēnes šīs runas sāka cirkulēt ar jaunu spēku, un atlika vien gaidīt, kur atkal parādīsies aizkustinošs stāsts par blondo TV dīvu. Parādījās žurnālā «Kas jauns», turklāt ar sirdi plosošu virsrakstu «Mirdz Lieckalniņa un gredzens viņas pirkstā». Šoreiz žurnālisti viņu bija «pieķēruši», apmeklējot krievu režisora Romāna Viktjuka radošo vakaru. «Arī nu jau divus gadus esot kopā ar turīgo sportistu Sandi Ozoliņu, Anna Lieckalniņa necenšas demonstrēt ekstravagantu dzīvesveidu – piemēram, braucienam pa Rīgu viņa izvēlas zemo cenu taksometrus,» tika pausts šajā publikācijā, kam laikam vajadzēja izraisīt žēlumu pret zvaigzni, kura tā taču vēl var nodzīvoties līdz sabiedriskā transporta līmenim! Taču pats interesantākais – tika apcerēts «spožais gredzens ar aci, kas nesen ir sācis rotāt Lieckalniņas labās rokas zeltnesi». Dīvainā kārtā šoreiz bulvārpresi nepāršalca rakstu «Ozoliņš bildinājis/apprecējis Lieckalniņu» vilnis – visi laikam saprata, ka tūlīt tāpat nāksies ziņot par abu šķiršanos.

Neviens nespēj izturēt

Savulaik Annai Lieckalniņai bija attiecības ar pazīstamo basketbolistu Aigaru Vītolu – abiem ir kopīga meita Annija Aleksandra, kurai nu ir jau deviņi (drīz būs desmit) gadi. Vēlāk viņai bijušas attiecības arī ar LNT izpilddirektoru Guntaru Traubergu – tolaik Lieckalniņa bija popularitāti aizvien straujāk gūstoša TV dīva, kas vadīja tādus raidījumus kā «Tautas balss», kā arī muzikālos šovus «Cīņas klubs» un «Zvaigžņu lietus». Pēc pašķiršanās no Trauberga dīvainā kārtā aprāvās arī simpātiskās meitenes karjera, ko viņa pati skaidroja ar bijušā mīļotā atriebību, savukārt zinātāji stāstīja, ka Traubergs vienkārši vairs nav spējis izturēt viņu pat šāviena (darba kabineta) attālumā. Nākamais – nekustamo īpašumu biznesmenis Jānis Grūbe, arī ne tas nabadzīgākais cilvēks. Pēc tam kārta nāca Sandim Ozoliņam, kurš pērn februārī oficiāli šķīra viņa un sievas Sandras 15 gadus ilgo laulību (abiem ir divi dēli – Kristofers un Roberts). Nu Ozoliņš ir brīvs un atkal sakritība – pēkšņi uzreiz interneta portālos parādās bildes, kuros it kā viņš it kā ir kopā ar it kā kādu sievieti.

Šo gadu laikā nav dzirdēts, ka bijusī TV dīva Lieckalniņa būtu kaut vai vadījusi kādu korporatīvo pasākumu, par algota darba strādāšanu nemaz nerunājot, taču nu viņai nāksies iziet medībās – darba vai kāda «bieza» vīrieša, tas jau ir cits jautājums.