Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ Skandāli

TV dīvas Vārpiņas mīlas stāsts pārvērties par murgu

© Vakara Ziņas

Kopš pagājušā gada novembra vairākos sludinājumu portālos bija manāma informācija, ka Mellužos tiek pārdota 180 kvadrātmetru liela māja kopā ar zemi 561 kvadrātmetra platībā.

Izrādās, tās īpašnieki bija televīzijas kanāla TV3 ziņu moderatore Agnese Vārpiņa un nu jau viņas bijušais vīrs – uzņēmējs, lektors un vairāku psiholoģisko grāmatu autors Nikolajs Šestakovs.

Palikusi ar milzu parādiem

«Māju pārdodu, jo pēc laulības šķiršanas tā man ar dēlu tika atstāta ar lielām parādsaistībām. Tā kā pēdējos gadus biju vienīgā šo parādu maksātāja, tas man kļuva par lielu apgrūtinājumu un nastu. Tādēļ māju pārdodu un šobrīd esmu jaunas dzīvesvietas meklējumos,» pastāstīja dīva Agnese Vārpiņa. Lai arī viņa neapstiprināja faktu, ka māja Jūrmalā jau ir pārdota, no neoficiāliem, bet drošiem avotiem »VZ« ir kļuvis zināms, ka nupat tā kļuvusi par kāda krievu uzņēmēja īpašumu, bet 200 000 eiro, ko par to saņēmusi, Vārpiņai tik tiešām nācies atdot, lai nomaksātu parādsaistības. «Viss, kas iegādāts mūsu laulības [ar Nikolaju Šestakovu] laikā, ir uz mana vārda, tāpēc tās dāvanas, ko bijušais ir man atstājis, ir absurdas,» ar rūgtumu balsī saka ziņu moderatore, liekot noprast, ka vīrs, šķirot laulību, viņai atstājis vien to, ko pati bija iegādājusies.

Šķirtenis publiski nomelnojot

Pēc »VZ« rīcībā esošās informācijas, Vārpiņa ar četrus gadus veco dēliņu Ričardu šobrīd dzīvo pie saviem vecākiem Rīgā, kamēr atradīs sev jaunu dzīvesvietu. Vai tā būs turpat, Jūrmalā, TV dīva pagaidām nespēj atbildēt, taču visdrīzāk viņa izvēlēsies dzīvokli rajonā, kas ir tuvāk viņas darbam, piemēram, Mežciemā vai Teikā. Par savām pašreizējām attiecībām ar bijušo vīru Vārpiņa runā izvairīgi, taču pats Šestakovs gan netur sveci zem pūra un ne reizi vien sociālajos portālos ir publiski paudis savu attieksmi pret bijušo sievu – viņš medijiem stāstījis, ka Agnese neļaujot tikties ar paša dēlu. Kad »VZ« Vārpiņai vaicāja, vai tā ir taisnība, viņa bija diezgan izbrīnīta par šādām baumām. «Tikšanās ar dēlu tēvam nekad nav liegta. Cik man zināms, viņš pats tagad nemaz nedzīvo Latvijā. Publiska nomelnošana no bijušā puses mani patiesībā nepārsteidz, un es to neuztveru nopietni,» ar lielu pārliecību saka ziņu moderatore.

Sākās skaisti, beidzās nožēlojami

Nav brīnums, ka Vārpiņa ir diezgan skarba pret sava dēla tēvu, jo tieši viņš publiski paziņoja par abu nesaskaņām laulības dzīvē, sociālajā tīklā «Facebook» norādot, ka ir šķīries. «Tu nekad neesi mani mīlējis! Un to saka sieviete, ar ko kopā nodzīvoti vairāki gadi, radīts bērns un ar kuru dalu vienu gultu,» savās pārdomās ar citiem «Facebook» lietotājiem dalījies Šestakovs. Ar Vārpiņu viņš iepazinās 2006. gada nogalē un 2008. gada 2. februārī apprecējās. Pēc pāris mēnešiem pasaulē nāca dēliņš Ričards. Tolaik jaunā māmiņa neslēpa, cik ir laimīga. Arī pēc precībām uzņēmējs turpināja sievu žilbināt ar ziediem un nemitīgiem mīlestības apliecinājumiem, pat nenojaušot, ka laulībai reiz pienāks gals. Tā tika šķirta šā gada 6. februārī. Pašlaik Šestakovs uzturas Kiprā, kur dzīvo viņa pirmā sieva Ludmila un abu kopīgā meita Polina.