Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ Skandāli

"Implantu karaliene" Simsone esot nomainījusi mīļoto vīrieti

© F64 Photo Agency

Aizvien biežāk uzņēmējai Aijai Simsonei pietuvināti cilvēki runā par iespējamām izmaiņām viņas privātajā dzīvē – tiek baumots, ka drīzumā gaidāma viņas un miljonāra Pētera Šmidres šķiršanās.

Atrod sev pavadoni

Uzņēmēja Aija Simsone parasti nelaiž garām iespēju atrādīt savu jaunāko tērpu vai kurpju pāri, apmeklējot kādu no Baltijas Modes federācijas organizētajiem pasākumiem. Uz pasākumiem viņa pēdējā laikā ierodas viena un līdz šim labprāt uzsmaidījusi fotogrāfiem. Šonedēļ notikušajā «Latvijas Modes un stila balvu» pasākumā Simsone uzvedās citādi: uz pasākumu ieradās pie rokas kādam kungam, un abi ātrā solī centās nozust no sarkanā paklāja. Sievietes pavadonis izskatījās tramīgs ik reizi, kad tuvumā parādījās kāds fotogrāfs. Jau labu laiku Simsonei tuvu stāvoši cilvēki baumo par viņas un dzīvesbiedra miljonāra Pētera Šmidres attiecību krīzi – tā ilgstot jau vairāk nekā gadu. Līdz ar to Simsones parādīšanās publiskā telpā kopā ar citu vīrieti liek baumas uzskatīt par ticamām.

Attiecību krīzi noliedz

Pati uzņēmēja Simsone, vaicāta par iespējamo attiecību krīzi ģimenē, šīs runas noliedza. «Neko nezinu par tādām runām. Neko tādu neesmu pamanījusi, mums viss ir kārtībā,» »VZ« pauda Simsone. Uzņēmēja skaidroja, ka viņas pavadonis modes pasākumā esot bijis darba kolēģis un abus vienojot tikai interese par modi. «Manam vīram nepatīk šādi modes pasākumi, tāpēc ir labi, ka man ir draugi, ar kuriem kopā varu apmeklēt modes pasākumus. Nē, mans dzīvesbiedrs nav greizsirdīgs, ka es publiskos pasākumos parādos kopā ar citiem vīriešiem. Greizsirdībai vienkārši nav nekāda pamata,» tā Simsone. »VZ« informācijas avoti gan klāstīja, ka Šmidri tikai ar lielām pūlēm izdevies pierunāt gada nogalē kādā ballītē parādīties kopā ar Simsoni – lai baumošanai varētu pielikt punktu.

Krūšu skandālā spriedums

Pēdējos gados Simsonei neklājas pārāk veiksmīgi: kā jau »VZ« rakstīja, pirms neilga laika tika pasludināts tiesas spriedums tā dēvētajā «krūšu reketa» lietā. Krimināllietu par iespējamo naudas izspiešanu no Jāņa Ģīļa ierosināja 2005. gadā: ķirurgs sūdzējies, ka Simsone no viņa mēģinot izspiest 50 000 latu un 19 555 eiro, bet izdevēja apgalvoja, ka prasījusi kompensāciju par neveiksmīgi veikto operāciju. Nemaksāšanas gadījumā Simsone draudējusi izpaust un publiskot apkaunojošas ziņas par Ģīli. Simsone neesot bijusi apmierināta ar ārsta sniegtajiem pakalpojumiem un uzskatījusi, ka darbs veikts nekvalitatīvi, tāpēc prasījusi kompensāciju – segt viņai Francijā atkārtoti veiktās operācijas izdevumus. Ģīļa pārstāvis Egons Rusanovs atzina, ka ar spriedumu ir apmierināts un tas ir aptuveni tāds, kā viņš gaidījis. «Ja Simsones kundze vēlas spriedumu pārsūdzēt, tad tās ir viņas tiesības, kas, protams, ir respektējamas,» »VZ« teica Rusanovs.