Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ Skandāli

Krieviete apzagusi Parisas Hiltones māsu

© Scanpix

Slavenās uzdzīvotājas Parisas Hiltones māsa Nikija kļuvusi par upuri pati savai sekretārei, kura ne tikai bija nodibinājusi visai siltas attiecības ar viņas vīru, bet arī pamanījās ģimenei nozagt 1,6 miljonus dolāru.

Viltīgā garnadze bijusi 27 gadus vecā krieviete Renāte Šamrakova, kura Amerikā strādāja par modeli un aktrisi, un nav īsti saprotams, kā viņa tikusi pie sekretāres pienākumu pildīšanas slavenajā Hiltonu ģimenē. Kā noskaidrojies, gada laikā uzņēmīgais meitietis pratis tik cieši satuvināties ar Nikijas Hiltones vīru Todu Maisteru, ka brīvi rīkojās ar viņa elitāro kredītkarti. Turklāt vienu no miljonāru kredītkartēm Šamrakova noformējusi uz sava vārda. Zināms, ka afēriste sevi iekļāvusi kā otro lietotāju Maisteram piederošai elitārajai «melnajai» «American Express» kredītkartei ar kredīta tiesībām uz 150 000 dolāru. Šāda veida maksājumu kartes pasaulē ir tikai aptuveni 100 000. Tās gada maksa ir 2500 dolāru, un ar šo «plastikāta» plāksnīti var veikt neierobežotu skaitu pirkumu.

Lai kā arī būtu, līdz apcietināšanas brīdim Renāte Šamrakova pamanījās pa kluso sapirkties dārglietas, interjera priekšmetus un apbraukāt visu pasauli, mitinoties dārgākajās viesnīcās. Beigu beigās sekretāres kopējie rēķini sastādīja 1,6 miljonus dolāru. Jāteic, ka veselu gadu Tods Maisters regulārajiem naudas pārskaitījumiem no savas kartes nepievērsa nekādu uzmanību. Kad krāpšanu atklāja, Šamrakovai uzrādīja ļoti smagas apsūdzības – laupīšana īpaši lielos apjomos, zagtu mantu glabāšana, personīgo datu zādzība un mēģinājums iznīcināt lietiskos pierādījumus.