Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ Skandāli

Kombuļu Inese atkal palikusi bez vīrieša

© Vakara Ziņas

Dziedātājai, kurai skatuves gaitās pēdējā laikā nozīmīgu jaunumu nav, personiskās dzīves «odziņas» sit ļoti augstu vilni. Par publicitātes trūkumu intīmās dzīves aizkulišu atspoguļošanā Kombuļu Inese tiešām nevar sūdzēties.

Aizmukusi no dāņu cietuma

Dziedātājas Ineses Cibuļskas-Saulītes (33) jeb tautā tā dēvētās Kombuļu Ineses dzīvē par garlaicību tiešām sūdzēties nevar: brīdī, kad māksliniece oficiāli šķīra laulību no vīra Ērika Cibuļska, lai varētu iestūrēt laulības ostā ar savu romantisko dāņu draugu Bendu Jensenu Storgārdu (63), abu mīlnieku attiecības ar lielu skandālu pajuka. Tagad Inesi piemeklējusi jauna liksta – viņa kopā ar bērniem spiesta atbrīvot dzīvokli, turklāt bijušais draugs draud atņemt arī abu kopīgi iegādātos mūzikas instrumentus un aparatūru. »VZ« Inese saka: «Mūsu šķiršanās iemesls ir pavisam vienkāršs – es vairs nevarēju izturēt šo komandantstundu. Bends mani un manus bērnus komandēja kā armijā. Septiņos jāiziet no mājas, 14.00 jāiziet no skolas, jādara tā, jādara šitā. Es vairs nespēju dzīvot kā cietumā. Turklāt Bends arī fiziski ietekmēja mani un manus bērnus. Viņš mūs sita. Tagad draud man atņemt visus instrumentus, visu iekrāto rocību mūsu attiecību laikā. Es tam visam velku svītru apakšā. Esmu atradusi nelielu dzīvoklīti Priekulē, īrēšu par mazām naudiņām un pagaidām dzīvošu viena kopā ar bērniem.»

Gatava jaunām attiecībām

«Ja kāds vīrietis vēlas man palīdzēt vai veidot romantiskas attiecības ar mani, esmu atvērta un pilnīgi brīva piedāvājumiem: lai raksta man «draugos» vai «feisbukā». Šai grūtajā laikā man līdzās nepieciešama laba sirds un spēcīgs plecs,» sociālās saziņas portālos vēsta Inese. Ar itāļu kavalieri no Jēkabpils, ar kuru dziedātāja uzsāka draudzīgas attiecības pagājušā gada sākumā, nekas romantisks neesot sanācis – karstasinīgais vīrietis esot tikai kā draugs, kas dažkārt atbrauc ciemos. Jāatgādina, ka Kombuļu Inesei ir četri bērni.: vecākie dzīvo pie bijušā vīra Ērika Cibuļska, bet jaunākie – pie viņas. Mākslinieces mīlas biogrāfijā bijušas arī dažas skandalozas un pretrunīgi vērtētas lapaspuses, piemēram, pirms gada viņa paziņoja, ka tiks apaugļota mākslīgā ceļā no savas jaunās mīlas un šis mīlestības auglis jeb mazulis izmaksāšot 1200 latu. «Dzīve nav mūžīga, un realitāte ir tāda, ka Bends par mani ir krietni vecāks. Tādēļ, lai mūsu mīlestībai būtu pēcnācējs, ir pēdējais laiks ķerties klāt bērniņa radīšanai. Lai tiktu pie mazuļa, mums daudz kas būs jāpiedzīvo. Gluži kā seriālā. No manis tiks paņemtas aktīvās olšūnas un no Benda spermatozoīdi, lai var notikt apaugļošanās process. Piecas dienas mūsu bērniņš dzīvos mēģenē un tikai tad nonāks manī…»