Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Veselība

Pie mazajiem slimniekiem ciemosies Sandis Ozoliņš, smalkākie restorāni un sportisti

© facebook

Rīt BĒRNU KLĪNISKĀ UNIVERSITĀTES SLIMNĪCAI ir īpaša diena - mazie pacienti un viņu gādīgie ārsti svinēs Bērnu aizsardzības dienu, kuras ietvaros notiks skaistas svinības.

"Rtdien pavisam noteikti būs saulains laiks, jo mēs jau trešo gadu Bērnu slimnīcā svinēsim Starptautisko bērnu aizsradzības dienu un organizēsim Dārza svētkus, kas ir kļuvis par Bērnu slimnīcā apmeklētāko un gaidītāko pasākumu!," tā vēsta slimnīcas fonds.

Svētkus šogad atklās Bērnu slimnīcas pārstāvji, hokeja kluba Dinamo Rīga galvenais treneris Sandis Ozoliņš, kā arī citi atbalstītāji, kuri iedvesmos veselīgām dzīvesveida pārmaiņām ikvienu svētku dalībnieku - gan mazos pacientus, gan viņu vecākus, gan slimnīcas personālu!

Svētkos piedalīsies 14 restorāni un sportisti - gan Latvijas sieviešu izlases basketbolistes, gan VEF basketbola komandas spēlētāji, gan hokeja kluba Dinamo Rīga hokejisti, lai svētku ietvaros popularizētu arī veselīgu dzīves veidu - gan uzturu, gan fiziskās aktivitātes. Ņemot vērā, ka slimnīcas speciālisti ikdienā var novērot, cik negatīvu ietekmi neveselīgs dzīves veids bērniem atstāj uz veselību, tad svarīgi sniegt pozitīvu piemēru, lai veicinātu bērnos izpratni par to, ka veselīgs dzīves veids var būt arī garšīgs un priecīgs!