Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Veselība

TOP 7 svarīgākie iemesli un reizes, kad apmeklēt ginekologu

© Publicitātes foto

Ginekologs ir ārsts, kas uzrauga sievietes dzimumveselību. Konsultē, ārstē, iesaka. Kad vajag - iedrošina, paslavē, kad vajag – sabar un brīdina. Ikvienai sievietei, jau sākot no pusaudzes vecuma, vajadzētu būt savam uzticamības ginekologam, kurš veiksmes gadījumā var kļūt par intīmās veselības pieskatītāju ilgstošā laika periodā.

"Veselības centrs 4" filiāles "Diagnostikas centrs" un "Capital Clinic Riga" ginekoloģe Diāna Strauberga stāsta par reizēm un iemesliem, kad būtu jāapmeklē ginekologs.

Jau ir ierasts, bet vienmēr atgādināšanas vērts - ginekologa apmeklējums profilakses nolūkos jāplāno vienu reizi gadā: lai izvairītos no nepatīkamiem pārsteigumiem, lai varētu novērst kādas slimības vai laikus atklātas, labāk izārstēt. Lai sievietei sirds būtu mierīga un ārsts varētu teikt - jūs esat ginekoloģiski vesela.

Pie ginekologa jādodas jebkurā vecumā un jebkurā laikā, ja ir radušās kādas sūdzības par dzimumorgānu veselību. Ginekologs var būt arī ārsts, kuram kā pirmajam jautājat par krūšu veselību.

Septiņi svarīgākie iemesli un reizes, kad apmeklēt ginekologu

Turpinājumu lasi nākamajā lapā