Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Veselība

Negadījumā "Laima" ražotnē cietis viens darbinieks

© Ilze Zvēra, F64 Photo Agency

Uzņēmumam "Orkla Confectionery & Snacks Latvija" piederošajā zīmola "Laima" ražotnē Miera ielā 22, Rīgā, šodien pēcpusdienā ap plkst.13.45 noticis nelaimes gadījums, kurā cietis darbinieks, informēja uzņēmums.

Negadījums notika, plīstot glazūras uzglabāšanas tvertnei tās remonta laikā. Uzreiz pēc negadījuma tika izsaukta neatliekamā medicīniskā palīdzība un visi atbildīgie dienesti, kas šobrīd veic notikušā izmeklēšanu.

Negadījuma rezultātā ir cietis uzņēmuma ražotnes darbinieks, kurš veica tvertnes remontu. Viņam nekavējoties tika sniegta neatliekamā medicīniskā palīdzība. Cietušo hospitalizēja, un, kā informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) darbinieki, viņa stāvoklis ir stabils, norādīja uzņēmumā.

Kā aģentūrai LETA pavēstīja NMPD pārstāve Ilze Bukša, cietušais slimnīcā tika nogādāts ar ķermeņa apdegumiem, tomēr, lai aizsargātu pacienta datus, sīkāku informāciju par šo gadījumu dienests nevar izpaust.

"Orkla Confectionery & Snacks Latvija" prioritāte šobrīd ir sniegt palīdzību negadījumā cietušajam un sadarbībā ar atbildīgajiem dienestiem izmeklēt notikušā apstākļus, skaidroja uzņēmumā. Tā pārstāvji arī ir sazinājušies ar cietušā ģimeni. Uzņēmums segs visus ar ārstēšanos saistītos izdevumus, kā arī sniegs citu nepieciešamo atbalstu, lai darbinieks atveseļotos pēc iespējas ātrāk.