LLU asociētā profesore: Mīti un patiesība par pārtikas iepakojumiem

Komentāri [3]

 
L
Apinim Pēterim šajā jautājumā vairāk ticu!
22.aprīlis, 20:59 Atbildēt
i.d.
Gaužām nepārliecinoši! Un virsraksts par mītiem un patiesībām - vispār ārpus kritikas. Pārtikas tehnologi u.tml. speciālisti nekādi nevar izpētīt bisfenola vai citu vielu ietekmi uz dzīvu organismu. To var tikai zinātnieki, pētnieki sadarbībā ar ārstiem.
Ir vairāk kā skaidrs, ka šādi raksti tiek pasūtīti, lai nomierinātu potenciālos pircējus un neietekmētu pārdošanas apjomus. Tā vietā, lai rīkotos atbildīgi, cilvēcīgi un tikumiski, resp. atrastu risinājumus, kas negandē ne dabu, ne cilvēku, tiek izplatīti jauni mīti, cik viss ir "iespējams, pilnīgi nekaitīgi".
Varētu padomāt, ka tādas zemes kā Francija "aiz nekā darīt" aizliedza šo bisfenolu izmantot pilnībā.
30.aprīlis, 9:25 Atbildēt
Jautājums
Kāpēc caurspīdīgie maisiņi kuros lielveikalos iesvētības pārtiku pretīgi smird? Varbūt tie nemaz nav domāti pārtikai? Vai veikali iepērkot nepārtikai domātos maisiņus pārtikai neindē pircējus?
1.maijs, 9:15 Atbildēt

Viedokļi Vairāk >

Kaut kas traks!