Atpakaļ uz nra.lv

Organizācija "Bezvēsts.lv" sāk īpašu akciju

tautaruna.lv, Rita Lazda 30.jūnijs 2018, 10:35
 
bezvēsts.lv
Cilvēkiem ar atmiņas zudumiem un problēmām orientēties apkārtnē līdz pat septembrim ir iespēja saņemt un bezmaksas lietot unikālu ierīci "Dzīvības poga," informē organizācija "bezvēsts.lv."

"Bezvēsts.lv" brīvprātīgajiem bieži nākas meklēt cilvēkus, kuri ir apmaldījušies mežā vai pazaudējušies pilsētā, iekāpuši nepareizajā transportā vai aizgājuši vairākus kilometrus tālu no savām mājām un saviem spēkiem nespēj atrast ceļu atpakaļ.

"Dzīvības poga" ir ierīce, kurā ir GPS raidītājs ar iebūvētu mobilo telefonu. Tas ļauj tuviniekiem jebkurā diennakts laikā ar zvanu centra operatora palīdzīvu sazināties ar savu radinieku, uzzināt viņa atrašanās vietu.

Ja cilvēks apmaldās un nevar atrast ceļu uz mājām vai viņam nepieciešama kāda cita palīdzība, viņam pietiek tikai nospiest pogu.

Gadījumā, ja cilvēks apmaldās un nevar atrast ceļu uz mājām vai viņam nepieciešama kāda cita palīdzība, viņam pietiek tikai nospiest pogu ierīces centrā un nekavējoties tiks noteiktas viņa koordinātes un tiks sniegta nepieciešamā palīdzība.

Ja jums ir zināmi cilvēki, kuriem būtu nepieciešama "Dzīvības poga", lūdzam atsūtīt savus stāstus vai to cilvēku stāstus, kuriem, pēc Jūsu domām, nepieciešama šāda ierīce, uz sabiedriskās meklēšanas organizācijas Bezvests.lv e-pastu - info@bezvests.lv.
Iesniegumus pieņemam līdz 2018. gada 12. jūlijam.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:06

Jaunākās diskusijas