Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ: Horoskopi līdz 17. augustam

© Scanpix

HOROSKOPI 11.–17.08

AUNS

Ballītes un izklaides, kurās iespējams gūt daudz pozitīvu emociju un smelties enerģiju, ir tieši tas, kas vajadzīgs gaidāmajās brīvdienās. Labi izklaidējies, jo nākamajā nedēļā atkal būs krietni jāstrādā. Brīvajiem ļaudīm izklaidējošā gaisotnē sirdī var iekrist dzirkstelīte, kas pārvēršas kaislību ugunskurā. Lietišķajā jomā sekmīgs laiks privātajam biznesam vai kādam ienesīgam papildu darbam. Karjeras iespējas rūpīgi jāizvērtē.

VĒRSIS

Nekur nav tik labi kā savās mājās - šī senā atziņa laiku pa laikam iešausies prātā. Tādas divējādas sajūtas. No vienas puses, sirds ilgosies pēc iespējas vairāk laika pavadīt ierastā vidē kopā ar savējiem, no otras - vilinās jauni apvāršņi un tālas zemes. Ja vēl neesi bijis atvaļinājumā, dodies kaut kur kopā ar saviem mīļajiem. Darbā jauni sakari un autoritātes nostiprināšanas laiks, tikai neiedomājies, ka visu zini par visiem vislabāk. Ieklausies arī citos.

DVĪŅI

Pirmajā vietā finanšu tēma. Vajadzētu koncentrēt spēkus jauniem sasniegumiem, kas papildinās naudas maciņa saturu. Nebūtu vēlams aizdot vai aizņemties, kā arī iegādāties dārgas lietas līzingā. Labāk pietaupīt, nevis tērēt. Varbūt vienīgi - iepriecināt sevi ar kādu skaistumlietiņu. Privātajā dzīvē svarīgs līdzīgs skatījums uz lietu kārtību - gan cilvēkiem, kas tikko iepazinušies, gan pāriem, kas kopā jau ilgi. Runā par to, kas uz sirds.

VĒZIS

Jutīga uztvere un laba intuīcija, ātri sapratīsi citu nolūkus un rīcības motīvus. Būsi labs padomdevējs, un tevī ieklausīsies. Ar personīgo pievilcību atvērsi ceļu uz cilvēku sirdīm. Šajā periodā par piekrišanas trūkumu nevarēsi sūdzēties. Tver dzīves jaukos mirkļus! Lietišķajā jomā var rasties iespējas pavairot ienākumus. Nekautrējies runāt par naudas lietām - gan ar priekšniecību, gan darījumu partneriem. Aktīva rīcība dos rezultātus.

LAUVA

Enerģija mutuļos, un tu ar savu aizrautību iedvesmosi līdzcilvēkus. Ir īstais brīdis veidot noderīgus kontaktus, apgrozīties sabiedrībā un «spīdēt», kas tev arī lieliski izdosies. Darbā situācijas saspringtas, nebūtu vēlams strīdēties par to, ko nevari ietekmēt. Mēģini no situācijām gūt kādu labumu. Sirdslietās pārdomu laiks. Jāsaprot, ko pats vēlies un kā rīkoties. Esi atvērts un izrādi simpātijas. Svarīgi attiecību jomai pieiet nopietni un atbildīgi.

JAUNAVA

Vasara griežas uz otru pusi, un parādās arvien vairāk darāmā. Pēdējais laiks mājoklī veikt remontdarbus vai sakārtot īpašuma teritoriju. Arī radinieku vajadzības prasīs savu tiesu uzmanības. Kas jādara - jādara. Pienākumus veiksi atbildīgi un kārtīgi. Privātajā dzīvē iespējamas pārmaiņas. Ja kaut kas nav pa prātam, izrunājies ar mīļoto. Brīvajiem ļaudīm kāda tikšanās sirdī var iemest kaislību graudu. Esi apdomīgs, nesastrādā muļķības.

SVARI

Dodies sabiedrībā, kur tevi gaida aizraujoši piedzīvojumi un interesantas iepazīšanās. Viegli veidosi kontaktus un īstajā brīdī satiksi īstos cilvēkus. Pastāv iespējas iegūt jaunus darījumu partnerus, draugus un simpātijas. Kāda tikšanās sirdij liks pukstēt straujāk. Darbs prasīs iedvesmu un precizitāti, esi uzmanīgs, lai neieviešas kļūdas. It īpaši tad, ja strādā ar papīriem vai finansēm. Jāuzmanās no pārāk ambicioziem plāniem un pārrēķināšanās.

SKORPIONS

Labs laiks jaunu ideju ģenerēšanai un ilgtermiņa finanšu plāniem. Izmanto savas stratēģa dotības - domā, plāno, rēķini, taču reālu darbošanos agrāk par septembri neuzsāc. Darbā situācijas mainīgas un pilnas stresa, tāpēc brīvdienās labi jāatpūšas. Aizbrauc pie dabas, makšķerēt vai sēņot. Kādu laiku derētu pavadīt arī divvientulībā ar mīļoto romantiskā atmosfērā. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās, kas nes pussoli virs zemes.

STRĒLNIEKS

Daudz nopietnības, kas nebūt nav tipiski tavam optimistiskajam un aizrautīgajam raksturam. Var nākties uzņemties atbildīgus pienākumus, risināt lietišķus jautājumus vai kārtot darīšanas iestādēs. Nesatraucies, tiksi galā, vienīgi jābūt uzmanīgam un precīzam, ja darīšana ar dokumentiem. Brīvdienās vēlams iziet sabiedrībā, satikties ar draugiem, apmeklēt klubu vai ballīti. Attiecību jomā aizraujoši piedzīvojumi un interesanti pavērsieni.

MEŽĀZIS

Pirmajā vietā izvirzīsies privātā dzīve, mājas, ģimene. Vēlēsies kaut ko mainīt, taču nesāc bez radinieku ziņas, var izcelties strīdi un nesaskaņas. Pārkārtošanu vai interjera uzlabošanu veiciet visi kopā. Ar mājas apsaimniekošanu vai komunālo saimniecību saistītu jautājumu risināšanu vajadzētu atlikt uz vēlāku laiku. Brīvajiem ļaudīm šis periods sekmīgs nopietnu ilglaicīgu attiecību veidošanai, iepazīstoties ar kādu - atceries to.

ŪDENSVĪRS

Darbs vai privātais bizness šobrīd liksies svarīgāks par visu citu. Emocionāli dzīvosi līdzi veiksmēm un neveiksmēm, kaut arī tas varbūt tevi nemaz neskar. Pievērs uzmanību, vai tavs veikums tiek adekvāti novērtēts naudas izteiksmē, un nekautrējies apspriest atalgojumu. Brīvdienās prieku gūsi un smelsies enerģiju, pavadot laiku ar ģimeni. Ja esi šobrīd brīvs, esi atvērts attiecībām. Iespējams, satiksi savu īsto cilvēku.

ZIVIS

Jāgādā par saticību ģimenē. Parūpējies par saviem mīļajiem, palutini ar gardām maltītēm, un dalieties visā, kas kuram svarīgs. Vēlams kopīgs izbrauciens - dodieties ekskursijā vai sēņot. Brīvajiem ļaudīm labs laiks mīļu, sirsnīgu attiecību veidošanai. Atver sirdi mīlestībai un romantikai. Tomēr esi apdomīgs un neiesaisties vieglprātīgās attiecībās. Jaunajā nedēļā darbs prasīs enerģiju, bet tu daudz sasniegsi un lieliski parādīsi savas spējas.