Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ: Horoskopi līdz 7. septembrim

© F64

HOROSKOPI 1.–7.09.2017.

AUNS

Jāatrod līdzsvars starp prātu un emocijām. Enerģijas netrūks, taču darījumos ievēro precizitāti, jo var rasties pārpratumi ar partneriem. Svarīgās lietās labāk paļaujies tikai pats uz sevi. Privātajā dzīvē sirdī apslēptas kaislības. Atceries, ka attiecības jākopj kā puķu dārzs, tikai tad tās uzplauks visā krāšņumā. Vajadzētu vispirms pašam sev noformulēt, ko īsti vēlies, un tad jau viss notiks.

VĒRSIS

Neesi pārsteidzīgs darbā, jo ātrumā darītais augļus nenesīs. Virzies uz priekšu nesteidzīgi. Brīvdienās pievērsies mājas darbiem - sakārto, remontē, izdaiļo - un iesaisti arī citus ģimenes locekļus. Ja šobrīd esi brīvs, iespējama interesanta iepazīšanās. Tā nesīs līdzi piedzīvojumus, kas paliks atmiņā. Varbūt kaut kas nebūs pēc tava prāta, bet atceries - viss, kas notiek, notiek uz labu.

DVĪŅI

Iespējams, kādam no radiniekiem nepieciešams tavs atbalsts vai padoms. Tāpat arī sapratīsi, ka iekrājušies dažādi nepaveikti mājas darbi. Vispirms paveic tos un tikai tad domā par izklaidēm. Nav vēlama bohēma un alkohols, labāk apmeklēt kādu kultūras pasākumu vai iet padejot klubā. Nākamā darba nedēļa solās būt spraiga - var gadīties, ka jāuzņemas papildu pienākumi.

VĒZIS

Prāts darbosies asi un būs atvērts jaunām zinībām. Piesakies kursos vai meklē informāciju, kas var noderēt. Laiks paplašināt redzesloku. Filozofiskās pārdomās nonāksi pie vērtīgām atziņām. Brīvdienās dodies izbraucienā vai ceļojumā. Kādam ar ārzemju tēmu var sasaistīties sirdslietas - iepazīšanās ceļā vai caur interneta saraksti. Pāriem attiecību stiprināšanai ieteicams kopīgs ceļojums.

LAUVA

Brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt jaukus brīžus un romantiskus piedzīvojumus. Būsi šarmants un pievilcīgs. Cilvēki to novērtēs un neslēps savas simpātijas. Ja esi ar kādu kopā, tad smaids un pozitīva attieksme palīdzēs veidot lietišķus kontaktus. Taču ar jauniem projektiem un ieguldījumiem pagaidām vajag būt uzmanīgam. Var nākt pavērsieni, ko nebūsi plānojis.

JAUNAVA

Nopietni jāpievēršas darbam, karjerai vai sava biznesa attīstībai. Meklē plašākas iespējas, taču rūpīgi izvēlies sadarbības partnerus. Nevajadzētu ticēt visam uz vārda, bet informāciju rūpīgi pārbaudīt. Sirdslietās ugunīga enerģija un jūtas, kas uzliesmo spēji un negaidīti. Kādam cilvēkam vari iekrist kā dzirkstelīte sirdī. Ļaujies dzīves baudām un tver brīnišķīgos mirkļus.

SVARI

Brīvdienās pievērsies mājas darbiem un ģimenes pienākumiem. Ja mājās ir skolas vecuma bērns, tad, protams, pienākumu un tēriņu būs vairāk, taču tu ar visu tiksi galā. Kādu brīdi velti arī sev un mierīgai atpūtai. Darbā neuzņemies pārāk daudz, jo būs grūti tikt ar visu galā. Turklāt jābūt ļoti precīzam - it īpaši, ja darīšana ar skaitļiem vai dokumentiem. Sirdslietās tāds mierīgs pārdomu periods.

SKORPIONS

Darbā vai biznesā turies pie iepriekš nospraustiem plāniem un jau zināmām metodēm, jauniem eksperimentiem šis nav tas labākais laiks. Pārrunas ar sadarbības partneriem risini nesteidzīgi un esi uzmanīgs ar līgumiem. Privātajā dzīvē romantiskas noskaņas un daudz emociju. Labs laiks randiņam un dzīves baudīšanai. Izejot sabiedrībā, iespējama saistoša iepazīšanās.

STRĒLNIEKS

Svarīga attiecību tēma. Sirdī nemiers un ilgas pēc mīļuma. Neslēp emocijas un ļauj tam otram cilvēkam nojaust par savām simpātijām. Taču nestāsti neko cilvēkiem no malas - nevajadzētu, lai kāds iejaucas tavā privātajā dzīvē. Darbā iespējamas pārmaiņas, var nākt kāds izdevīgs karjeras piedāvājums. Esi gatavs izaicinājumiem, bet sargies no pārsteidzības.

MEŽĀZIS

Jāpievēršas karjerai vai privātā biznesa attīstībai. Koncentrē enerģijas potenciālu kārotā mērķa sasniegšanai. Rīkojoties dinamiski, konkurentus atstāsi kādu solīti nopakaļ. Tavas ieceres gūs atzinību. Attiecību jomā garlaicīgi nebūs - iespējas satikties, iespējas pašķirties. Neļauj vaļu emocijām, nerīkojies pārsteidzīgi un saudzē to, ko dzīve tev dāvājusi. Jāprot sadzīvot un būt tolerantam.

ŪDENSVĪRS

Jāatrota piedurknes un jāķeras pie darbiem! Plāni, idejas un iespējas. Peļņa no tā, ko pats paveiksi. Esi uzmanīgs ar kapitālieguldījumiem un precīzs, ja darīšana ar bankām vai iestādēm. Dienu steigā neaizmirsti par atpūtu un sargies no stresa. Brīvdienās satiecies ar draugiem un apmeklē kultūras pasākumus. Brīvajiem ļaudīm pēkšņas, dinamiskas kaislības.

ZIVIS

Nepaļaujies uz citu labvēlību un solījumiem, labāk būs, ja pats kontrolēsi situāciju. Jāuzmanās no avantūrām un riskantiem pasākumiem. Rūpīgi jāplāno ienākumi un izdevumi, jo naudas plūsma var bremzēties. Ja ģimenē ir bērni, iespējami lielāki izdevumi skolai. Ja esi šobrīd brīvs, tad brīvdienās izej sabiedrībā. Iespējama iepazīšanās ar spilgtu un pievilcīgu personību.