Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ: Horoskopi līdz 14. septembrim

© www.vedicrishi.in

HOROSKOPI 8.–14.09.2017.

AUNS

Mīļums un sirds siltums burtiski staros no tevis. Tas neatstās cilvēkus vienaldzīgus, un, ja šobrīd esi brīvs, tad simpātijas var pāraugt spēcīgās jūtās. Darbu un karjeru kādu brīdi vari atstāt otrajā plānā - kaut arī pienākumu netrūks. Izdari svarīgāko, bet tomēr mīli vairāk sevi. Pienācis laiks uzmanību veltīt privātajai dzīvei. Ģimenes cilvēkiem derētu pievērsties mājas lietām - palutināt savējos, kopā apmeklēt kādu kultūras pasākumu.

VĒRSIS

Dienu ritms trauksmains, var mainīties plāni, norunas un darba uzdevumi. Neprognozējamība tev nebūs pa prātam, jo pēc savas būtības esi lietu kārtības piekritējs. Bet - ko darīt, ja šobrīd tāds laiks. Pēc spraigām dienām vislabākā atpūta būs omulīgā mājas atmosfērā. Brīvdienās vari ielūgt ciemos draugus un sarīkot ballīti nedaudz bohēmiskā gaisotnē. Nākamajā nedēļā viss sāksies no gala. Taču ir sekmīgs laiks jauniem izaicinājumiem.

DVĪŅI

Darbā izdari to, kas ietilpst pienākumos, taču pārāk nepārcenties un ar iniciatīvām klajā nenāc. Profesionāliem izaicinājumiem nav tas labākais laiks. Var rasties skauģi un nelabvēļi, mānīgi solījumi vai neskaidras situācijas. Par karjeru un profesionālo izaugsmi domāsi vēlāk, bet patlaban esi vairāk kopā ar ģimeni. Brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt tikšanos ar spilgtu personību, kādam iepazīšanās un sirdslietas var sasaistīties ar ārzemēm.

VĒZIS

Darba un sadzīves pienākumi radīs lielu slodzi, tāpēc ievēro veselīgu dzīvesveidu. Sevi jāmīl un kaut nedaudz jāpalutina. Brīvdienās aizbrauc kaut kur vai apmeklē kultūras pasākumus kopā ar ģimeni - uzlādēsies ar pozitīvismu. Saspringtās situācijās darbā vai biznesā neļauj vaļu emocijām, tās traucēs veiksmīgai sadarbībai. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās. Ja viss neiet absolūti gludi, tad tāpēc, lai tu izdarītu kādus secinājumus.

LAUVA

Šobrīd esi uz pozitīvas enerģijas viļņa, un ir īstais laiks, lai paveiktu to, ko sen esi vēlējies. Var rasties jaunas peļņas iespējas, tomēr uzmanīgi vajadzētu izturēties pret pēkšņiem karjeras vai sadarbības piedāvājumiem. Un atceries, ka viss jaunais ir labi aizmirsts vecais. Daudz ko panāksi ar pārliecināšanas spējām, personīgo pievilcību, šarmu un smaidu. Tie ir priekšnosacījumi, lai kaut kas jauks notiktu arī privātajā dzīvē un sirdslietās.

JAUNAVA

Iespējams, vajadzēs kārtot ar nekustamo īpašumu vai komunālajiem dienestiem saistītus jautājumus. Kamēr nav sākusies vēsā sezona, paveic sīkos remontdarbus, uzpos interjeru un sakārto āra teritoriju. Iegādājoties pirkumus mājām, izvērtē, vai tie tiešām nepieciešami, un uzmanies no pārmaksāšanas. Darbā svarīga prasme sadarboties, der ieklausīties kolēģos. Tāpat arīdzan privātajā dzīvē. Izrunājies ar savu otro pusīti un esi gatavs kompromisiem.

SVARI

Labvēlīgs laiks dažādām sabiedriskām un saviesīgām aktivitātēm - piedalies pasākumos, iesaisties to organizēšanā - būs pozitīva enerģija un jaunas iepazīšanās. Brīvajiem ļaudīm iespējamas simpātijas, kas pāraug attiecībās ar turpinājumu. Piemērots periods arī pārkārtojumiem mājās, taču pirms tam apspriedies ar ģimenes locekļiem. Vajadzētu vairāk pievērsties bērnu vēlmēm, it īpaši tad, ja viņiem sākušās skolas gaitas.

SKORPIONS

Darbā daudz pienākumu, un var rasties iespējas pavairot ienākumus. Uz ātru peļņu neceri, bet orientējies uz pasākumiem, kas dod labumu ilgtermiņā. Kārtojot un organizējot lietišķo dzīvi, nedrīkst atstāt novārtā attiecības. Mīlestība sildīs sirdi, taču būs arī kaut kas pārrunājams. Sirsnība un atklātība nāks par labu. Brīvdienās palutini sevi ar skaistumkopšanas procedūru vai iepirkšanās tūri. Jāatjauno arī rudens garderobe.

STRĒLNIEKS

Dažādi neparedzēti pavērsieni iespējami profesionālajā jomā. Situācijas prasīs daudz nervu, taču galarezultāts priecēs. Iespējams negaidīts darba vai sadarbības piedāvājums. Tajā pašā laikā arī mājas dzīve prasīs savu tiesu. Paredzamas darīšanas ar radiniekiem, iespējams, kādam no viņiem vajadzēs padomu. Lietišķiem jautājumiem, sarunām ar bankām vai komunālo pakalpojumu sniedzējiem nav piemērots laiks, atliec uz kādu brīdi.

MEŽĀZIS

Pirmajā vietā darba un karjeras jautājumi, daudz atbildīgu pienākumu un lietišķas darīšanas. Varbūt nāksies strādāt arī brīvdienās. Mājiniekiem tas var nepatikt, tāpēc noteikti atrodi laiku arī viņiem - lai kopā kaut kur aizietu vai vienkārši parunātos par svarīgo. Brīvajiem ļaudīm iespējama aizraujoša iepazīšanās un dzirkstošas simpātijas. Nevairies no piedzīvojumiem, kas dzīvei piešķir jaunas krāsas. Rudens uzmirdzēs zeltains.

ŪDENSVĪRS

Attiecībā uz darbu neņem visas lietas tuvu pie sirds, neiesaisties strīdos un turies tālāk no attiecību skaidrošanas. Paveic savu darāmo, un viss. Pēc tam vairāk uzmanības velti privātajai dzīvei un ģimenei. Var rasties vēlme mājās veikt pārkārtojumus. Radošas un novatoriskas idejas šajā sakarā birs kā no pārpilnības raga. Iesaisti darbos arī citus ģimenes locekļus. Brīvajiem ļaudīm pārdomas par sirdslietām. Jātiek skaidrībā ar savām vēlmēm.

ZIVIS

Šis periods solās būt samērā nemierīgs. Neļaujies stresam un brīvajā laikā atrodi sev tīkamas nodarbes, kas līdzsvaro. Tās var būt meditācijas vai garākas pastaigas dabā. Jāuzkrāj spēki, jo darba dienas būs piepildītas un pienākumi atbildīgi. Svarīgās lietās sajutīsi ģimenes atbalstu, un vislabākā atpūta būs kopā ar mīļajiem, kuri tevi saprot no pusvārda. Ja šobrīd esi sirdī brīvs, saposies un izej sabiedrībā - varbūt satiksi jauku cilvēku.