Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Izrēķini pats! Kā mūs vērtē apkārtējie

© depositphotos.com

Numeroloģijā pastāv uzskatīts, ka cilvēka dzimšanas datuma skaitlis norāda, kā mūs vērtē citi, bet dzimšanas mēnesis – kāpēc mēs uzvedamies tieši tā, kāda ir mūsu motivācija, ko vēlamies sasniegt ar savu uzvedību. Ir vēl kāds paņēmiens, kā noskaidrot, ko par mums varētu domāt citi. Šis tests nav attiecināms uz izvērstu numeroloģisku analīzi, bet uztverams kā laika kavēklis.

Kā aprēķināt

Izskata skaitlis iegūstams, saskaitot visu patskaņu skaitlisko nozīmi vārdā un uzvārdā, kāds cilvēkam dots piedzimstot. Ja summā ir divciparu skaitlis, tad saskaita ciparus un iegūst viencipara skaitli.

Ekrānšāviņš

Skaitļu un burtu atbilstība:

1 - A ; 2 - Ā, U; 3 - Ū; 4 - I; 5 - Ī, O; 7 - E; 8 - Ē.

Piemēram, Olga Liepiņa = 5+1+4+7+4+1=22=2+2=4.

Izskata skaitlis norāda, kā mūs uztver citi cilvēki, kā viņi reaģē un kādu iespaidu uz viņiem atstājam ar savu apģērbu, uzvedības manieri un stilu, komunikācijas prasmēm.

1 Vieniniekam patīk izcelt ikkatru detaļu apģērbā. Lai pievērstu sev uzmanību, viņš netērpjas agresīvi uzkrītoši, Vieninieks izvēlas korektu apģērbu. Pat ja cilvēks ir maza auguma, viņš tik un tā spēj ar savu apģērbu un izturēšanos radīt iespaidu par solīdu un respektablu personu. Vieninieka apģērbs nav paviršs un nekārtīgs, jo viņš vēlas, lai cilvēki viņu ne tikai ievēro, bet arī izturas labvēlīgi. Vieniniekam ir svarīgi panākt to, ko viņš grib. Var valkāt spilgtas krāsas apģērbu - pēc klauna neizskatīsies.

2 Divniekam nepieciešams izskatīties akurāti un kārtīgi. Nereti Divnieks pārāk piekasīgi vērtē savu izskatu un sīkumaini uztraucas par katru detaļu, kas, pēc viņa domām, nav pati pilnība. Divnieks ir diplomātiska tipa cilvēks, tāpēc viņa izskats un uzvedība nebūs agresīvi, drīzāk maigi un citiem patīkami. Nekā kliedzoša. Ērts apģērbs gaišos toņos. Ieteicams izveidot savu ģērbšanās stilu, lai neradītu iespaidu, ka Divnieks ir pelēka pele, neievērojama persona, kuru neviens lāgā neatceras.

3

Trijnieks ir draudzīgs, viegli uzsāk sarunu. Aktieriska personība, kas ar savu ģērbšanās stilu cenšas piesaistīt uzmanību - kruzuļi, lentītes, rišas un izmeklētas drēbes. Ar to nevajadzētu pārspīlēt, lai gan Trijniekam reizēm gribas saģērbties kā papagailim un sanāk arī. Ieteicams izvēlēties kvalitatīvu audumu, labi pašūtu apģērbu, tomēr ne tādu, lai jau pa gabalu būtu saprotams: re, kā es sapucējos. Nav vajadzības sekot modei vai apsteigt to - tik radošam cilvēkam gribēsies pārspīlēt.

4 Derēs kārtīgas, neuzkrītošas drēbes, drīzāk vienkāršs apģērbs, nevis kaut kas ekstravagants. Četrinieks ir praktisks, tāpēc apģērbu izvēlas dārgu, kvalitatīvu un ilgi valkājamu, lai katru sezonu nav jānomaina garderobe. Svarīgāks praktiskums, nevis sekošana modei. Nepiestāv uzcirties, švītīgs tēls, jo neatbilst Četrinieka būtībai.

5 Piecniekam patīk viņam izrādītā uzmanība, tāpēc spēj uzvilkt ko tādu, kas sakaitinās vai pārsteigs pārējos. Piecnieks zina ne tikai to, kas ir modē, bet arī to, kas vēl būs. Taču Piecnieka vēlme izcelties var sagādāt viņam neērtas situācijas, tāpēc, pirms uzcirst mugurā kliedzošu apģērbu, jāapdomā, kad tas iederas, bet kur labāk nevilkt. Cilvēkam kļūstot vecākam, tāds apģērbs viņu var padarīt smieklīgu, nevis mūsdienīgu. Piemēram, britu dizainere Vivjena Vestvuda un viņas stils varbūt patiks «savējiem», bet ļoti daudziem ekstravagantā septiņdesmitgadniece būs dīvaini tērpa sieviete.

6 Sešnieks mēdz nenopietni izturēties pret parunu «neskati vīru no cepures» un to neattiecina uz sevi. Toties Sešnieks pret citiem izturas kā pret saviem bērniem - rūpīgi, gādīgi, un cilvēkiem tāpēc viņa izskats un apģērbs nešķiet ievērības cienīgs. Sešnieks un mode ir divi pretmeti, jo Sešnieks labprāt tērpjas ērtā, brīvā apģērbā. Ieteicams neignorēt savu izskatu, jo, patīk vai ne, ļoti bieži pirmo iespaidu par cilvēku rada tieši tas, nevis intelekts vai jaukas rakstura īpašības.

7

Septītnieks ir elegants, vienmēr formā. Ar formu domāta fiziskā forma. Lielākajai daļai apkārtējo patīk Septītnieka izskats, bet no viņa izturēšanās būs atkarīgs, kā cilvēki viņa klātbūtnē jutīsies. Ar pazīstamiem viņš ir draudzīgs un runātīgs, pret svešiem mēdz noslēgties un var šķist padrūms tips. Apģērbā viņam patīk izsmalcināts stils, lai gan no spīguļiem nevairās. Viņam patīk atstāt iespaidu, nepārkāpjot lielākajai sabiedrības daļai pieņemamas gaumes robežas. Valkā korektu apģērbu, bet ar rozīnīti. Apģērbs viņam ļauj justies pārliecinātākam par sevi.

8 Astotnieks grib atstāt pārtikuša, bet, vēl labāk, bagāta cilvēka iespaidu. Tāpēc viņam vajadzīgs dārgs apģērbs un aksesuāri, kas kliegtin kliedz par materiālo stāvokli. Astotnieks negribēs iespīlēties pieguļošās drēbēs, visticamāk, izvēlēsies sportiska tipa apģērbu, bet no kvalitatīva auduma. Ja ne pēc drēbēm, tad pēc aksesuāriem viņu vienmēr pamanīs pat tie, kuri nezina, cik maksā zīmolu preces. Par laimi, Astotnieks nav iedomīgs, ir draudzīgs un par sevi pārliecināts cilvēks. Ar viņu ir patīkami sarunāties.

9 Devītniekam nevajadzētu vilkt melnu apģērbu, bet viņa stila izjūta liek izvēlēties šo krāsu, jo tādā viņš jūtas kā moderns cilvēks. Devītnieks ir augstsirdīgs, kompānijās labi ieredzēts, un labvēļu viņam netrūkst. Viņš rūpējas par savu ķermeni, fizisko labsajūtu un var izskatīties jaunāks par saviem gadiem. Patīk ērts apģērbs, tāpēc mēdz izturēties nevērīgi pret to, kas mugurā. Devītnieks var uzvesties gan kā kompānijas dvēsele, gan ieiet sevī, kad nav interesanti. Kādam, kurš nepazīst Devītnieku, novērtējot viņa apģērbu vai izturēšanos, var šķist, ka tas ir ne visai patīkams cilvēks. Tā nav, Devītnieks ir magnētiska personība. Un apģērbs ir tikai nebūtiska šīs personības daļa.