Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Horoskopi

PRAKTISKĀ ASTROLOĢIJA. Par viņu runā - Intars Rešetins

© F64

Aktiera un režisora Intara Rešetina uzvārds pēdējā laikā tiek locīts itin bieži, un tā vien šķiet, ka viņš pats par to parūpējas. Te paziņo, ka «Spēlmaņu nakts» balvai nominētās izrādes nav cienīgas tur būt, nopeļot kolēģu darbu, te pavēsta, ka ir vīrietis pusmūžā un var runāt, ko grib, arī to, ka viņam viss esot pie pakaļas. Pirms pašvaldību vēlēšanām viņš publicēja ierakstus sociālajos tīklos par Maskavas roku galvaspilsētā.

Pēc visa tā tiešām «velk» uz štampiem par pusmūža krīzi. Un, protams, daļā sabiedrības, kuru tas interesē, arī viņa šķiršanās no otrās sievas Zandas tiek apspriesta - kā tad tā, saderīgs pāris bija? Saderīgs gan. Pēc socionikas metodes šādu saderību starp cilvēku tipiem (Dostojevskis - Rešetins un Štirlica - Zanda Zariņa-Rešetina) dēvē par duālām jeb līdzsvara attiecībām. Viņi izšķīrušies pēc 12 gadu kopdzīves. Šāda veida attiecībās partneri viens otru izjūt, saprot, spēj dot un ņemt līdzsvarā, saprotas no pusvārda - tas viss ir par viņiem. Problēmas var rasties, ja nesaskan izglītības līmenis un dzīves vērtības. Šīs tikpat kā ideālās attiecības var izmainīt arī bērnu piedzimšana, raksta socionikas maģistre Velta Līvija Miķelsone.

F64

Tie, kuri izbaudījuši līdzsvara attiecības, var justies laimīgi, ka tās piedzīvojuši. Līdz tam cilvēks bija tikai puse no sevis, bet kopā ar tik saderīgu partneri var darboties ar pilnu jaudu. Ja jūt tuva cilvēka atbalstu ideju īstenošanā, tad var gāzt kalnus un atplaukt, justies novērtēts, ir mērķtiecīgs, padara darbu līdz galam. Ne katram dots izbaudīt tādu aizmugures un drošības, pat pilnīgas saplūsmes izjūtu. Bet Intars Rešetins varētu būt cilvēks, kurš idealizē ģimeni un savu partneri. Viņš pārbauda un pārliecinās, vai cilvēks viņam derēs. Spēj radīt mīļotajam cilvēkam paradīzi zemes virsū, bet grib arī regulēt, dresēt un manipulēt ar otru. Ne katrs to spēj izturēt. Ģimenei viņa karmā, ja lietojam šādu dzīves ceļa apzīmējumu, ir liela nozīme. Jāiemācās veidot ģimeniskas attiecības, un tas nozīmē cieņu, uzticēšanos, vēlmi patiesi būt kopā. Nopirkt pats var visu, ko grib, bet cilvēki jāvērtē pēc viņu cilvēciskajām īpašībām, nevis izskata vai mantas. Numeroloģiski analizējot, Intars Rešetins dažkārt sludina kādas vērtības, bet darbos nonāk pretrunā ar vārdiem. Bieži vien viņa vēlmes krasi mainās. Ātri iemīlas. Un katru reizi - uz mūžu.

Šogad Intaram Rešetinam ir vēlme tikt skaidrībā ar sevi, pārdomas par savām vēlmēm un turpmāko dzīvi. Varbūt arī tāpēc viņš plosās gan vārdos, gan darbos.

Viņam piemīt skaistums, kas pievelk sievietes. Tāpēc topu veidotājām (visticamāk, tās tomēr ir sievietes, kuras kaut ko tādu mēdz izdomāt) tā gribējies ierindot Rešetinu Latvijas seksīgāko vīriešu topa augšgalā. Numeroloģijā par cilvēku ar tādiem cipariem matricā mēdz teikt - vai nu viņam piemīt veselība, vai smukums. Gan jau viņš savu ārējo pievilcību apzinās un viņam novērtējums ir svarīgs, jo šis cilvēks varētu arī šaubīties, vai viņš ir gana pievilcīgs. Viņa ārējie dotumi ļauj tos izmantot. Ne velti filmā «Svingeri» aktieris vairākos kadros gozējās kails.

Intaru Rešetinu gadījuma veiksme neaplaimo, un viņš neko tādu arī negaida. Dzīvē viss jāsasniedz saviem spēkiem, neviens cits zvaigznes no debesīm nenonesīs. Viņš ir pieradis, ka jāstrādā ilgi un pacietīgi, tad būs rezultāts. Paļaujas uz sevi, tic sev. Cilvēks, kurš rīkojas pats un pats veido savu pasauli. Vēlas godīgu, atklātu novērtējumu, un tas var būt kritisks un nepatīkams. Svarīgi - lai godīgs. Ja to nesaņem, tad bez skandāla aiziet no laulības, darba, draugiem. Labprātāk draudzējas ar tiem, kas viņu novērtē. Ja būs nepieciešams un citādi nekā situāciju nevarēs atrisināt, tad kā vispēdīgo vārdu teiks: labi, lai notiek, aci pret aci, zobu pret zobu! Pats sevi nevērtē zemu, bet, ja ir grūti sasniedzami mērķi, tad tos jo īpaši cenšas īstenot. Tāpēc augsts pašvērtējums ne vienmēr ir peļams. Intars Rešetins ir cilvēks, kurš, ja īsteno savu talantu, attīsta to, tad vienmēr trāpīs desmitniekā - viņu pamanīs, sasniegumi garantēti. Spēj ieraudzīt vairākas iespējas un izmantot tās arī tur, kur citi nepamana, jo piemīt nestandarta domāšana. Starp citu, viņam domāšana ir darbs. Ja viņš sēž un šķietami neko nedara, tas nozīmē, ka iekšēji cilvēks intensīvi strādā - viņš domā. Meklē riskantas situācijas un nebaidās no tām. Stresa situācijās ir noturīgs, atveras otrā elpa, kļūst savaldīgs un rīkojas izlēmīgi, aizraujot un iedvesmojot citus.

Ja kāds pārkāpj, viņaprāt, pieļaujamās ētiskās normas, viņš emocionāli demonstrē attieksmi. Bet viņa personīgais viedoklis mēdz būt nenoturīgs, nepamatojas objektīvās praktiskās zināšanās, bieži nonāk pretrunās pats ar sevi. Uzskata, ka ikvienam ir tiesības brīvi izteikt domas. Diez vai būs aktīvs reformu īstenotājs, uz ambrazūras vispārcilvēcisku ideju dēļ nemetīsies.

Teātrī uz lielās skatuves jūtas kā zivs ūdenī, jo spēj un prot aizraut masas. Empātisks un prot manipulēt. Jo vairāk cilvēku, jo lielāku enerģijas lādiņu Intars Rešetins kā aktieris saņem. Nebrīnītos, ja pēc 20 gadiem uzzinātu, ka Intars Rešetins ir iekopis puķu dārziņu un labprāt rosās dabā. Savā dvēselē viņš ir īsts puķu bērns, tuvs dabai.

*

ASTROLOĢISKAIS CV

Saule - Vērsī

Mēness - Skorpionā

Merkurs - Aunā

Marss - Lauvā

Vīrišķā planēta Marss Intara Rešetina astroloģiskajā kartē atrodas artistiskajā Lauvas zodiaka zīmē. Tas piešķir dotumus būt pamanāmam un ir kā bonuss, ja cilvēks ir aktieris vai darbojas kādā citā profesijā, kur jāuzstājas publikas priekšā. Marss Lauvā vēlas būt prožektoru gaismā. Savukārt Mēness, kas ir mūsu emociju un iekšējās pasaules atspoguļotājs, mākslinieka kartē atrodas Skorpiona zīmē. Tās ir dziļas emocijas un noslēgtība - neies visiem klāstīt, kas sakrājies uz sirds. Šīs kombinācijas personībai dod arīdzan pievilcības spēku. Merkurs Auna zīmē norada uz asu prātu, bet Saule Vērsī uz neatlaidību un darba spējām. Ir gan dinamisks, gan neatlaidīgs, tomēr dažkārt dzīvē jāmācās skaitīt līdz desmit.

Gunas Kārkliņas interpretācija