Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ: Horoskopi līdz 14. decembrim

© http://theastrologypodcast.com

8.–14.12.2017.

AUNS

Sekmēsies lietišķas darīšanas, bet jābūt uzmanīgam ar dokumentiem, tos pārbaudi vairākkārt. Darbā, kā vienmēr, nemierīgi un dinamiski, taču nevajadzētu pārpūlēties. Tūlīt klāt gada nogales svētki, kad sākas ballīšu laiks. Iespējams, tiksi aicināts gan piedalīties, gan organizēt. Pārāk daudz neuzņemies - labāk būt viesim, iedvesmot un žilbināt. Sirdī var iekrist dzirkstelīte.

VĒRSIS

Vislabāk jutīsies ar savējiem, būs iekrājušies dažādi mājas darbi. Ir īstais brīdis tos paveikt, jo, tuvojoties gada nogalei, laika kļūs arvien mazāk. Sabiedriskās aktivitātes labumu nedos, ballītēs tikai iztērēsi dārgo laiku. Vari apmeklēt vai piedalīties kādā kultūras pasākumā, tur vismaz gūsi pozitīvas emocijas. Svarīgās lietās paļaujies uz sevi, nevis citu solījumiem un pārbaudi informāciju.

DVĪŅI

Darbā labs laiks, lai parādītu savas spējas, taču pret vilinošiem karjeras piedāvājumiem izturies vērtējoši. Ja gatavojies mainīt darbu, ievāc informāciju, lai nesanāk kā senajā sakāmvārdā: no vilka bēgdams, lācim uzskriesi. Brīvdienās prieks no kopā būšanas ar ģimeni un tikšanās ar draugiem. Ģimenes pusdienas, draugu ballīte, došanās uz klubu ar interesantu kompāniju - tas viss iedvesmos.

VĒZIS

Darba nedēļā darāmā būs pilnas rokas, trauksies kā vāvere ritenī, taču var rasties interesants piedāvājums. Nebaidies riskēt un iesaisties jaunos projektos. Sākumā varbūt liksies - kas gan tur var sanākt? Bet vēlāk būsi apmierināts. Ja arī nenopelnīsi miljonu, jaunās iespējas dzīvi darīs interesantāku. Svarīgu lomu spēlēs sirdslietas - var uzbangot spēcīgas emocijas un neprātīga aizraušanās.

LAUVA

Sirdi sildīs mīlestība. Ja tev ir otrā pusīte, sarīkojiet romantisku pasākumu sev diviem vien. Bet, ja šobrīd esi brīvs, dzīve var uzdāvāt aizraujošu iepazīšanos. Ģimenes cilvēkiem piemērots laiks mājas darbiem - brīvdienās sarīko ģenerāltīrīšanu vai iegādājies mājām noderīgas lietas. Darbā var mainīties apstākļi vai uzdevumi, uztver to mierīgi. Viss, kas notiek, notiek uz labu.

JAUNAVA

Pirmajā vietā mājas dzīve un ģimene. Iespējams, kādam vajadzīgs padoms, un kopīgās sarunās dzims ne viena vien ideja. Īpašu uzmanību pievērs bērnu domām. Labs laiks mācībām un jaunu profesionālo iemaņu apguvei. Savukārt brīvajiem ļaudīm īstais laiks domāt par attiecību veidošanu. Sirdi var saviļņot spēcīgas kaislības. Neslēp tās, un varbūt izvilksi savu laimīgo lozi.

SVARI

Vajadzētu pievērsties finanšu lietām, piemērots brīdis ienākumu pavairošanai, nepalaid garām iespēju. Varbūt jārunā ar vadību par algas pielikumu, bet varbūt jāmeklē cits darbs ar labāku atalgojumu. Brīvos līdzekļus var ieguldīt mājoklim vajadzīgās lietās, kā arī jau sākt iegādāties svētku dāvanas. Tikai neuzņemies kredītsaistības. Sirdslietās jātiek skaidrībā - ko vēlies no attiecībām.

SKORPIONS

Daudz enerģijas un jaunas ieceres, būsi gatavs doties mērķa virzienā. Mazliet gan apstājies un izvērtē, vai plāns nav lielāks nekā šī brīža reālās iespējas. It īpaši uzmanīgam jābūt finanšu darīšanās, tām seko līdzi ļoti rūpīgi. Šobrīd peļņas un zaudējumu iespējas iet cieši līdzās. Ja rodas pārdomas par sirdslietu tēmu, izrunājies ar mīļoto cilvēku. Brīvajiem ļaudīm romantiskas noskaņas.

STRĒLNIEKS

Gada nogale tuvojas arvien straujāk, un tu tikai skrien, skrien un skrien. Pienākumu pilnas rokas, tikšanās, biznesa sarunas, jauni kontakti. Mazliet apstājies. Ir sācies periods, kad vairāk nekā citkārt iespējamas kļūmes un pārpratumi. Jābūt ļoti precīzam. Mājās jāgādā par saskaņu, ja rodas strīdiņi, nogludini asumus ar savām diplomāta dotībām. Vari sarīkot nelielu «pasēdēšanu» ar draugiem.

MEŽĀZIS

Brīvdienās profesionālās lietas atliec malā. Ir jāatpūšas, jāuzkrāj spēki un jāizvēdina galva. Vari apmeklēt kādu pasākumu vai satikties ar draugiem. Jaunajā nedēļā var rasties iespējas iesaistīties jaunos ienesīgos projektos, taču visi nosacījumi un finanšu lietas jāizrunā un jāniksē dokumentos. Piemērots periods jaunu zinību apguvei.

ŪDENSVĪRS

Darba dienas kā straujš skrējiens, kas prasa daudz enerģijas. Brīvdienās sajutīsies mazliet noguris, un kādā brīdī gribēsies palikt vienatnē. Dari tā - darbus atliec malā un mierīgi atpūties. Nākamajā nedēļā atkal būs daudz darāmā, var arī pavērties karjeras iespējas un uzrasties dažādi sabiedriskie pienākumi. Izejot cilvēkos, izstarosi pievilcību, kas neatstāj vienaldzīgu.

ZIVIS

Nedēļas nogalē apdari pašus nepieciešamākos mājas darbus un tad dodies ar ģimeni izklaidēties - uz koncertu vai kādu pasākumu. Šis laiks no tevis prasa daudz emociju un rada stresu. Varbūt tāpēc, ka esi pārāk daudz uzņēmies? Jāapbruņojas ar izturību. Turklāt var arī rasties izdevīgs darba piedāvājums, ko vajadzētu nopietni izvērtēt. Iespējamas negaidītas peļņas iespējas.