Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ: Horoskopi līdz 21. decembrim

© http://www.astrology.com.tr

15.–21.12.2017.

AUNS

Gada nogales steiga liks sevi manīt, un darbā būs daudz pienākumu. Tomēr nevajadzētu pārpūlēties, cīnoties ar vējdzirnavām. «Darbs nav zaķis…» vēsta sakāmvārds, tāpēc to, kas nevirzās uz priekšu, mazliet atliec. Vari arī lūkoties pēc labākām iespējām, kur pakāpties pa karjeras kāpnēm. Sirdslietas it kā paliks otrajā plānā, tomēr par piekrišanas trūkumu sūdzēties nevarēsi.

VĒRSIS

Plašas sabiedriskās aktivitātes, draugu tusiņi un korporatīvie pasākumi - kā jau gada nogalē pieklājas. Cilvēki priecāsies tevi redzēt un arī lūgs piedalīties organizēšanā. Darbā vai biznesā pagaidām neko būtiski jaunu neuzsāc. Privātajā dzīvē pārdomas par sirdslietām un attiecību tēmu. Jāatrod laiks, lai tiktu skaidrībā ar savām vēlmēm. Pret slepenām simpātijām izturies vērtējoši.

DVĪŅI

Darba pilnas rokas, tikšanās, lietišķie kontakti... Vai tikai neesi uzņēmies vairāk, nekā vari pacelt? Iespējams, ar priekšniecību jārunā par algas pielikumu vai jāmeklē labāk atalgots amats. Brīvajā laikā izplāno aktivitātes kopā ar ģimeni. Vari doties iepirkšanās tūrē, bet rūpīgi saplāno ģimenes budžetu. Iegādājoties ikdienas saimniecības preces, pārāk daudz netērējies.

VĒZIS

Dienas ritēs dinamiski un piepildīti, un ar rezultātiem darbā vai biznesā būsi apmierināts. Gluži negaidot pavērsies interesantas profesionālās izaugsmes iespējas. Laiks peļņai un izaicinājumiem. Iesaisties interesantos projektos un nebīsties realizēt pārdrošas idejas. Mājas darbi paliks otrajā plānā, vairāk gribēsi kādu brīdi veltīt sev. Sirdslietās simpātiju dzirkstis un viegls flirts.

LAUVA

Tu tikai traucies, traucies un traucies... Bet vai ir tā vērts? Labāk mazliet piebremzē un dienu steigā neatstāj novārtā privāto dzīvi. Svarīgas ģimeniskās vērtības. Kopā ar otro pusīti labprāt saimniekosi mājās. Sirsnība un mīlestība dos stabilitātes sajūtu. Brīvajiem ļaudīm dzīvē jaunas, romantiskas vēsmas, taču, ja tikko esi iepazinies, nesteidzini notikumus un izturies atbildīgi.

JAUNAVA

Ja būsi līdzsvarā ar sevi, tad viss veiksies raitāk. Šobrīd ienākumi atkarīgi no spējas strādāt komandā un sadarboties. Necenties uzņemties līdera lomu un izrīkot partnerus. Piemērots brīdis redzesloka paplašināšanai. Meklē noderīgu informāciju, lasi un izglītojies. Ģimenes cilvēkiem daudz saimniecības darbu, bet brīvajiem ļaudīm iedvesmojoši mīlas piedzīvojumi.

SVARI

Ir vērts papildināt zināšanas un apgūt jaunu pieredzi. Labs laiks kontaktu veidošanai, bet nedrīkst ļaut vaļu emocijām. Visas situācijas risini ar vēsu prātu. Ja vēlies kaut ko mainīt, meklē jaunus sadarbības partnerus. Privātajā dzīvē nav tas labākais laiks, lai risinātu attiecību jautājumus, mazliet nogaidi un sakārto domas. Var gadīties, ka ar otru pusīti runājat atšķirīgās valodās.

SKORPIONS

Jāturas tālāk no ambicioziem plāniem un pārāk vilinošiem piedāvājumiem, jo kaut kas var noiet greizi. Lai paiet gada nogales trakums, un tad - ar jaunu sparu! Pašreiz vairāk pievērsies sirdslietām. Romantiski brīži izdaiļos ikdienu un iedvesmos. Ir īstais brīdis, lai izrādītu simpātijas un kopā pavadītu laiku. Ja šobrīd esi viens, apmeklē pasākumus, kuros vari satikt jauku cilvēku.

STRĒLNIEKS

Labprāt veidosi jaunas pazīšanās. Saprašanās ar līdzcilvēkiem notiks viegli un nepiespiesti. Ir iespējas nodibināt noderīgus lietišķos kontaktus, kas nesīs labumu ilgtermiņā. Mājas dzīve diezgan nemierīga, bet ar plusa zīmi. Dzīve var uzdāvāt krāsainus piedzīvojumus un kaislības, kas iedvesmo. Īstais brīdis randiņiem un kopīgiem pasākumiem ar mīļoto cilvēku.

MEŽĀZIS

Svarīga noteikta lietu kārtība mājās un pārliecība, ka līdzās ir cilvēks, uz kuru vari paļauties. Vislabāk jutīsies savā ģimenes ligzdiņā kopā ar mīļoto, saimniekojot un uzpošot telpas. Galu galā tuvojas taču svētki un visam jābūt gods godam! Ja šobrīd tev nav saistību, paņem atvaļinājumu un dodies ceļojumā. Vajadzētu izvēdināt galvu, lai pēc tam ar pilnu jaudu nodotos darbam.

ŪDENSVĪRS

Draugi, paziņas vai biznesa partneri tevi mīļuprāt aicinās uz pasākumiem. Kaut arī esi sabiedrisks cilvēks, izvērtē lietderību. Spēki un enerģija būs vajadzīgi arī citur. Profesionālajā jomā iespējami jauni un interesanti izaicinājumi, kam vajadzētu pievērsties pirmām kārtām. Privātajā dzīvē jāsargās no strīdiņiem vai spontānas rīcības, pirms piktoties, noskaiti līdz desmit.

ZIVIS

Ja veltīsi enerģiju darbam un mērķtiecīgi centīsies nopelnīt, tad rezultāti būs. Varbūt ne uzreiz, bet pēc kāda brīža. Šajā periodā būsi ļoti rosīgs, jo vajadzēs visur paspēt, visu paveikt un nokārtot. Saplāno darbus, lai spēki neaizplūst tukšgaitā. Brīvais laiks ritēs pirmssvētku noskaņās. Ir labs laiks saviesīgiem pasākumiem. Privātajā dzīvē sirds ilgosies pēc siltuma un mīļuma.