Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ: Horoskopi līdz 5.jūlijam

© Dāvis ŪLANDS, F64 Photo Agency

Horoskopi no 29. jūnija līdz 5. jūlijam

Astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze:

SIRDSLIETAS. Nedēļas nogalē emociju pasaulē varbūt kāds vēl izjutīs 28. jūnija pilnmēness atskaņas - tāpēc jāsargās no neadekvātām emociju izpausmēm. Tomēr kopumā dienu fons kļūs draudzīgāks - sestdiena un svētdiena piemērotas, lai satiktos ar draugiem, bet romantiskiem randiņiem piemērots pirmdienas vakars, otrdiena un trešdiena, kad Mēness atradīsies daudzkrāsainajā Zivju zodiaka zīmē.

LIETIŠĶĀ JOMA. Brīvdienās darbi jāliek pie malas, jo nav auglīgs laiks lietišķiem un saimnieciskiem pasākumiem. Situācija mazliet uzlabosies, sākot no 3. jūlija. Normāls laiks naudas darīšanām, bet jābūt uzmanīgiem ar dokumentiem un līgumiem. Nebūtu vēlams iegādāties auto vai dārgu sadzīves tehniku. Ja pērkat - tad rūpīgi jāpārliecinās par kvalitāti un garantijām.

AUNS

Gribas sauli, mīlestību un pozitīvas emocijas! Tas viss ir tepat līdzās. Patlaban piemērots laiks attiecību veidošanai un stiprināšanai, kopējas ģimenes ligzdiņas iekārtošanai un mājokļa izdaiļošanai. Darbā iespējami strīdi par sīkumiem, būs situācijas un cilvēki, kuru nekompetence kaitinās. Noskaiti līdz desmit un dari, kā esi nolēmis. Līdzcilvēki atzīs tavu autoritāti.

VĒRSIS

Dodies apskatīt plašo pasauli! Vislabākā atpūta būs, ja izvēlēsies maršrutu ar izzinošu kultūras programmu un slavenu vēsturisko objektu apmeklējumu. Kāda tikšanās ceļā var uzšķilt simpātiju dzirkstis. Ja tev jau ir otrā pusīte, tad kopējs brauciens attiecības uzlabos. Piemērots laiks sabiedriskām aktivitātēm un radošiem hobijiem. Neplāno darīšanas iestādēs.

DVĪŅI

Brīvdienās vari izklaidēties ar draugiem, izvēloties aktīvu, sportisku laika pavadīšanas veidu vai dodoties nelielā ceļojumā. Jaunajā nedēļā būsi noskaņots enerģiskai rīcībai profesionālajā jomā. Darbā daudz pienākumu, un šis ir īstais brīdis, lai runātu par algas pielikumu. Ja liekas, ka tavs veikums netiek adekvāti novērtēts, lūkojies pēc jaunām iespējām.

VĒZIS

Plāno dienas, lai vari paspēt ar visu tikt galā. Dalies darbos ar kolēģiem un ģimeni, kopā sekmēsies labāk. Jā, atsevišķās situācijās var nākties pacīnīties, lai pierādītu savu taisnību un lēmumu pamatotību, taču tu spēsi pārliecināt. Darbā vai biznesā iespējamas pārmaiņas, centies no tām iegūt maksimālu labumu.

LAUVA

Izcelsies ar labām manierēm, un cilvēkiem būs patīkami ar tevi kontaktēties. Ejot pasaulē ar smaidu un labestību, to pašu saņemsi arī pretī. Brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt iespēju satikt īsto cilvēku un izveidot attiecības. Darbā un biznesā ies diezgan nemierīgi, taču iespējami jauni izaicinājumi. Pieņemot lēmumus, ieklausies intuīcijā.

JAUNAVA

Brīvdienās labprāt tiksies ar draugiem, apmeklēsi kādu koncertu vai festivālu. Tas viss dos pozitīvas emocijas un ļaus atpūsties gan no mājas, gan darba pienākumiem, kuru būs pārpārēm. Svarīgi notikumi iespējami sirdslietās. Kaislības uzvirmos ar vētras spēku, bet pašam jātiek skaidrībā ar sevi - ko vēlies no attiecībām un ko vari sniegt otram cilvēkam.

SVARI

Strādā čakli, un tavs veikums tiks novērtēts. Var nākt vilinošs karjeras piedāvājums vai var rasties labas pozīcijas privātajā biznesā. Svarīga būs arī privātā dzīve - iespējams, vēlēsies, lai kaut kas tajā veidotos citādi. Izrunājies ar mīļoto cilvēku par savām vēlmēm. Brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt dinamiskas emocijas un ugunīgas kaislības.

SKORPIONS

Darbā mainīgas situācijas, kuras ietekmēt tev diez vai būs pa spēkam. Nogaidi, kamēr vēji norimst, vai labāk paņem nelielu atvaļinājumu. No saspringtā ritma labi atpūtīsies tālās zemēs, kur ir daudz saules, nesteidzīgs dzīves ritms un labs vīns. Labs laiks dzīves baudīšanai, romantikai, attiecību veidošanai un stiprināšanai. Sirds pilna siltu emociju.

STRĒLNIEKS

Ģimenes cilvēki rūpēsies un lutinās savējos un mājas atmosfērā jutīsies vislabāk. Sekmīgs laiks saimnieciskiem darbiem, tomēr brīvdienās vajadzētu kaut kur aizbraukt vai apmeklēt pasākumu. Brīvajiem ļaudīm sabiedrisku aktivitāšu laikā iespējama iepazīšanās. Jaunā nedēļa nāks ar atbildīgiem pienākumiem. Neuzņemies pārāk daudz.

MEŽĀZIS

Īstajā brīdī satiksi īstos cilvēkus - pastāv iespējas izveidot sekmīgus biznesa kontaktus. Kaut arī lietišķajās lietās viss ies no rokas, uzmanies no pārslodzes. Ja strādāsi bez atelpas, tas var nelabvēlīgi atsaukties uz pašsajūtu. Brīvdienās noteikti kaut kur aizbrauc un atpūties. Brauciena laikā sirdī var ieskanēties kāda romantiska stīga.

ŪDENSVĪRS

Var rasties sajūta, ka pienācis laiks dzīvē kaut ko mainīt. Uzticies tai - jo tiešām tas brīdis ir klāt. Progresīvas idejas, ko ir vērts likt lietā darbā vai biznesā. Ja citi tās neizprot, brīnās vai apšauba, neļaujies ietekmēties. Par iecerēm apspriedies ar otro pusīti un citiem tuviniekiem, ir vērts ieklausīties viņu viedoklī. Sekmīgs laiks mācībām.

ZIVIS

Privātajā dzīvē par garlaicību nebūs jāsūdzas, mīlestība dzirkstīs un dos krāsainas emocijas. Ja šobrīd esi viens, dodies sabiedrībā, kur pastāv iespējas satikties ar interesantiem cilvēkiem. Darba nedēļā uz taviem pleciem gulsies liela atbildība. Neuzņemies pārāk daudz un raugies, lai atalgojums ir adekvāts. Naudas lietām jāpievērš uzmanība.