Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Horoskopi

IESKATS NĀKOTNĒ: Horoskopi līdz 26. jūlijam

© Mārtiņš ZILGALVIS, F64 Photo Agency

Horoskopi no 20. līdz 26. jūlijam

SIRDSLIETAS. Patlaban ir tā dēvētais aptumsumu periods, jo tie seko trīs pēc kārtas. Piektdien, 13. jūlijā, bija Saules aptumsums, naktī no 27. uz 28. jūliju sekos Mēness aptumsums, pēc tam atkal Saules. Šādos periodos vairāk nekā citkārt uzbango emocijas. Ja tās ir ar plusa zīmi - tad, lai notiek! Ja velk uz strīdiem, tad labāk būtiskus jautājumus neapspriest.

LIETIŠĶĀ JOMA. Ļoti iespējams, ka nevedīsies biznesa sarunas un dažādu dokumentu kārtošana, vairākas planētas ir spriedzes kombinācijās. No visām ne tik labajām dienām darījumiem jēdzīgākais ir 24. jūlijs, tad arī vēlams paveikt svarīgāko. Nebūtu vēlams iegādāties tehniku.

AUNS

Paļaujies pats uz sevi, ne citu solījumiem. Var izrādīties, ka palīdzības piedāvājums bijusi tikai tukša plātība. It īpaši tas attiecas uz darba lietām. Brīvdienās apmeklē kultūras pasākumus un dodies iepirkšanās tūrē. Varbūt iztērēsi vairāk, nekā vari atļauties, bet tas vienalga sagādās prieku.

VĒRSIS

Svarīga sirdslietu tēma. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās ar spilgtu personību. Pāriem attiecību nostiprināšanas periods, spēja ieklausīties otrā un kopā lūkoties vienā virzienā - nākotnē. Ģimenes cilvēkiem vēlams vairāk uzmanības veltīt savām atvasītēm, uzklausīt un atbalstīt.

DVĪŅI

Darbā parādīsi sevi no vislabākās puses, atradīsi risinājumus sarežģītām situācijām un nostiprināsi autoritāti. Ja pietrūkst kādu zināšanu, piesakies kursos, apmeklē semināru, lasi un izglītojies. Privātajā dzīvē iespējamas situācijas, kas jāizrunā. Esi atklāts ar mīļoto cilvēku.

VĒZIS

Ģimene pirmajā vietā - jāparūpējas par radiniekiem, jāapdara mājas darbi. Taču atceries, ka neesi viens un pienākumus var sadalīt. Izejot sabiedrībā, var rasties kādas pēkšņas simpātijas vai izveidoties lietišķie kontakti. Tomēr nedz vienas, nedz otras attiecības nesasteidz.

LAUVA

Nemierīgs un stresa pilns laiks. Neiesaisties strīdos un sargies no pārslodzes - jo mierīgāk, jo labāk. Vislabākā atpūta būs kopā ar savējiem. Brīvdienās vari apdarīt mājas soli un bezrūpīgi pagulšņāt atpūtas krēslā, spēki būs vajadzīgi jaunajam darba cēlienam. Darbā iespējami jauni pienākumi.

JAUNAVA

Dzīve ir krāsaina - nes augšup un lejup, simpātijas dzirkstī, kaislības virmo. Patlaban tiešām iespējami krāsaini piedzīvojumi, tikai nezaudē galvu. Ja iepazīšanās ir sākumstadijā, iedziļinies otra cilvēka rīcības motīvos. Darbā enerģija var aiziet tukšgaitā, ja kas nesanāk, atliec uz vēlāku laiku.

SVARI

Peļņas un jaunu ideju laiks, spītējot tam, ka astroloģiskās kombinācijas kopumā šobrīd nav labvēlīgas. Var rasties jaunas idejas par peļņu un uzlabojumiem darba vidē. Sirdslietās gan tāds domīgs periods. Iespējams, viss nenotiks tā, kā tu vēlētos. Nepiekāpies «mīļā miera» labad, bet izrunājies.

SKORPIONS

Vilinās tālas zemes un eksotika. Ja dosies ceļojumā, attiecies pret to rūpīgi - pārbaudi rezervācijas, savlaicīgi «iečekojies». Ja brauc ar mašīnu, pārbaudi iepriekš tehnisko stāvokli. Darbā vai biznesā īpaši panākumi nav gaidāmi, toties sirdslietās! Romantika un kaislību dzirkstis.

STRĒLNIEKS

Ieklausies citu viedoklī, bet vairāk paļaujies uz sevi - var rasties pavisam jaunas iespējas pavairot ienākumus. Kāds neparedzēts darījums, citi biznesa partneri. Darba dienas būs nemierīgas, tāpēc brīvdienās vajadzētu atpūsties un izklaidēties. Ielūdz uz mājas ballīti draugus.

MEŽĀZIS

Emocionālais pacēlums un lieli nākotnes plāni. Pēkšņi var nākt atklāsme, ka dzīvē vajag kaut ko mainīt. Dari tā, viedi ļaudis teic, ka Saules un Mēness aptumsumu periodos iespējams izmainīt situācijas un apstākļus. Privātajā dzīvē iespējami negaidīti pavērsieni un interesanti piedzīvojumi.

ŪDENSVĪRS

Jāmērķē augstāk pa karjeras kāpnēm, ir iespējas izvirzīties profesionālajā jomā un īstajā brīdī satikt īstos cilvēkus. Tikai labi izplāno darbus, lai netiek zaudēts laiks un enerģija, nodarbojoties ar to, kam nav atdeves. Aktīva rosība paredzama mājas dzīvē, jāuzmanās no sadzīviskiem strīdiņiem.

ZIVIS

Laba intuīcija, kas noderēs gan darbā, gan sadzīvē. Ātri izpratīsi situācijas un cilvēku rīcības motīvus. Vairāk uzmanības vēlams pievērst otrajai pusītei, kā arī lietišķās sadarbības partneriem. Abpusējā domu apmaiņā dzims labas lietas. Turies tālāk no jebkādas attiecību skaidrošanas.