Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Kaspars Kambala apņēmies cītīgi pelnīt naudu kāzām

© F64

Latviešu populārais basketbolists Kaspars Kambala, kurš šā gada maijā saderinājās ar draudzeni Zani Pertniku-Gromovu, virtuves sarunās atklāj, ka, visticamāk, precēsies nākamgad un kāzu plānošanu atstās topošās sievas pārziņā. Kaspars smej, ka pats tikmēr cītīgi pelnīs naudu, lai to visu varētu apmaksāt.

Kaspars Kambala, kurš šonedēļ atklāja «Rīga TV24» kulinārijas raidījuma «La Dolce Vita. Ar Roberto» jauno sezonu, itālim Roberto atzina, ka pats prot pagatavot tikai vienkāršas brokastis, neko vairāk. «Īstenībā man ir ļoti paveicies, jo, kad pamostos, Zanīte parasti jau ir sagatavojusi brokastis. Kādreiz arī es viņai tās pagatavoju, bet tas ir daudz, daudz retāk. Zane vispār baigi forši gatavo un visu laiku mani lutina arī ar veselīgiem ēdieniem,» teic basketbolists un neslēpj, ka bieži vien izlīdzas arī ar restorānu apmeklējumu. «Esmu spēlējis daudzās pilsētās un zinu patiešām labākos restorānus. Un, ja nu man galīgi vajag palīdzību, tad ņemu meiteni pie rokas un saku: «Lūdzu! Šodien tev no virtuves ir brīvdiena!»»

Vaļsirdīgās sarunās Roberto virtuvē Kaspars Kambala atklāja arī kādu visnotaļ sirsnīgu detaļu no kopdzīves ar draudzeni Zani. «Zanei ir tā - ja es viņu no rīta neapskauju un neapmīļoju, viņa no gultas ārā nekāpj. Es jau varu jautāt: «Tu celsies? Ir jāsteidzas!» Bet viņa tikai guļ gultā, tā visai pikti skatās uz mani un vienkārši nekāpj ārā. Kad es Zanīti apmīļoju, tad gan viņa uzreiz izkāpj!» smej Kambala.

Kaspars un viņa draudzene Zane ir kopā jau vairāk nekā divus gadus, un šobrīd abi cītīgi domā par kāzām. «Tās droši vien būs kaut kad nākamgad. Vai Latvijā? Arī par to mēs domājam. Bet es to vairāk atstāšu Zanes ziņā, jo galvenais ir, ko vēlēsies viņa. Man liekas, ja ir kāzas, tad jādod sievietei, ko viņa grib. Tu tikai aiztaisi muti un pēc iespējas dari un centies, lai to visu samaksātu,» smejas Kambala. Pagaidām gan viņš Latvijā bauda vasaru un atpūtu, bet jau septembrī Kaspars Kambala savu basketbolista karjeru turpinās Kiprā.