Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS. Kambala nolēmis nepārforsēt ar precībām

© Instagram

Latviešu populārais basketbolists, kas šobrīd spēlē Ziemeļkipras kluba Nikosijas YDÜ SK sastāvā, Kaspars Kambala (38) šovasar dažādu apstākļu dēļ neiestūrēja laulības ostā ar savu skaisto draudzeni Zani Pertniku-Gromovu. Taču Kambala nav atmetis cerības par kāzām un uzskata, ka gan jau viss nokārtosies īstajā laikā un vietā, kad arī varēs beidzot apprecēt mīļoto.

Beidzamo vasaras silto mēnesi Kaspars Kambala pavadīja Latvijā. Aizvadītajā nedēļas nogalē bija atnācis atbalstīt drauga Raimonda Elbakjana organizēto un vadīto «Ghetto Basket» superfinālu, kas norisinājās Grīziņkalnā.

Instagram

«Es katru gadu atnāku atbalstīt «Ghetto Basket» finālus, man patīk, ka jauni džeki spēlē un močījas. Tas ir baigi kruta! Raimonds ir malacis. Domāju, ka daudzi cilvēki no Latvijas basketbola nesaprot to ieguldījumu, ko viņš dod. Šā «Ghetto» turnīra dēļ taču daudzi bērni ir pavilkušies tieši uz basketbolu, protams, arī uz citiem sporta veidiem, bet es vairāk runāju par basketbolu, jo tas man pašam ir tuvāks. Nu padomājiet paši, ja no sētas visi iet spēlēt «strītiņu», tu jau arī pavelcies līdzi. Tieši šajā vecumā džekiem, kad ir izvēle sportot vai nesportot, tas ir īpaši svarīgi,» Elbakjana entuziasmu aizraut jaunus puišus un meitenes ar basketbola spēli slavē Kambala.

Pilnu rakstu lasiet žurnālā "Vakara ziņas", www.vz.lv