Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Izklaide

Liene Greifāne pēc ekstrasenses sniegtās atbildes izplūst asarās

© Kaspars Krafts/F64 Photo Agency

Latviešu dziedātāja Liene Greifāne sociālajā tīklā facebook ievietojusi ierakstu, kurā pastāstījusi, ka šova "Ekstrasensu cīņas" dalībniecei Ilonai Kaldrei no Igaunijas izdevies novest viņu līdz asarām.

"Atklāšu jums kādu svarīgu un interesantu notikumu. Kādu laiku atpakaļ man bija iespēja iepazīties ar fantastisku sievieti, kura mani pilnībā satrieca un pārsteidza un nejauši noveda līdz asarām. Tā bija parasta diena, mēs ar manu draudzeni devāmies tikties ar viņas draugiem, lai parunātu par mūziku. Draugi, mūziķu duets no Igaunijas. Satikāmies, iepazināmies un vakara gaitā vārdu pa vārdam runājam. Kamēr Ilona prasa Jeļenai, vai es zinu kas viņa ir! Kad man izstāstīja, ka Ilona ir ekstrasensu cīņu uzvarētāja eiropā, es biju pārsteigta," raksta mūziķe.

"Taču, kad Ļena uzdeva Ilonai pāris jautājumus un Ilona viņai visu perfekti atbildēja, es biju mēma. Nodomāju pajautāt kādu jautājumu, kas man bija ļoti svarīgs un atbilde mani šokēja tik ļoti, ka restorānā vienkārši izplūdu asarās."

Turpinot stāstu, mūziķe norāda: "Viens, otrs jautājums un Ilona ierunājas, ka mana jūtīgākā vieta ir galva. Un man tiešām ir problēmas ar spēcīgām migrēnām, redzes zudums un sāpes jau gadiem ilgi. Esmu gadiem staigājusi uz pārbaudēm un rit iešu uz galvas un kakla sprandas daļas MRT. Ziniet šodien šis fantastiskais cilvēks atbrauca pie manis ciemos un atkal pārsteidza pat neuzdodot jautājumu atbildēja ar sīkumiem par kādu svarīgu situāciju, kura šobrīd risinās. Man ir liels prieks, ka starp mums tiešām ir tik spēcīga persona, caurredzoša, tieša, patīkama."