Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Izklaide

Centrāltirgūs svinēs Gaļas un alus dienu

© f64

Rīgas Centrāltirgus sadarbībā ar LIVE Rīga aicina tirgus apmeklētājus, Rīgas viesus un iedzīvotājus šodien visas dienas garumā apmeklēt pirmo Centrāltirgus Gaļas un alus dienu, kurā tirgus apmeklētājus iepriecinās gan dzīvā mūzika, gan vietējo ražotāju sarūpētie gardumi!

Tirgus apmeklētājiem būs iespēja iegādāties un nobaudīt dažādas alus šķirnes no vietējiem aldariem “Latgales alus”, “Ziemeļu enkurs”, “Miķeļa alus darītava”, “Ilgezeem” un citiem. Tāpat par izsalkušo garšas kārpiņām parūpēsies “Grilētāju Brālība”, “Pankūku krodziņš”, kafejnīca “Cepelīns”, “Gaļas nams - Ādaži”, čehu alus darītava “Stargorod”, “Siliņpaps un Dēli” un citi, piedāvājot kūpinājumus, žāvējumus un grilējumus.

No plkst.11:00-13:00 tirgus laukumu pieskandinās instrumentālās mūzikas apvienība “FUNCOOLIO”, kas uzstāsies ar kompozīcijām funk/fusion stilā ar džeza elementiem. Savukārt uzreiz pēc koncerta tiks gatavots “Rīgas Meatball”, kuru tirgus apmeklētājiem būs iespēja nobaudīt bez maksas.

Tirdziņš apmeklētājiem būs atvērts no plkst. 8:00-18:00. Visas dienas garumā skanēs jautra mūzika, par ko parūpēsies DJ.