Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Izklaide

Majors: Šogad "Positivus" varētu piesaistīt ļoti dažādu auditoriju

© f64

Stilistiski atšķirīga mūzika šogad festivālam "Positivus" varētu piesaistīt ļoti dažādu auditoriju, uzskata festivāla rīkotājs Ģirts Majors.

Festivāla otrās dienas preses pasākumā viņš žurnālistiem sacīja, ka "Positivus" šogad piedāvā apmeklētājiem stilistiski dažādus māksliniekus, līdz ar to auditorija dažādās dienās varētu būt atšķirīga.

Majors piebilda, ka festivāla atklāšanas diena bija interesanta jauniešu auditorijai, šodiena būs skaļāka, bet svētdiena būs vairāk emocionāla.

Festivāla rīkotājs aģentūrai LETA sacīja, ka šogad apmeklētāju skaits varētu būt līdzīgs kā iepriekšējā gadā - piektdien bija vairāk par 10 000 cilvēku, bet šodien un rīt varētu būt ap 15 000.

Precīzs apmeklētāju skaits gan tikšot apkopots tikai pēc festivāla, jo daudzi pērk biļetes arī tieši pirms ierašanās, norādīja Majors.

Jau ziņots, ka festivāls "Positivus" notiek Salacgrīvā no piektdienas, 20.jūlija, līdz svētdienai, 22.jūlijam. Tajā uzstājas austrāliešu mūziķis Niks Keivs, britu grupa "The Prodigy", Lielbritānijas sintpopa grupa "Years & Years", Marlons Viljamss, "Youngr" un Džeremijs Lūps.