Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Izklaide

Salacgrīvā noslēdzas "Positivus" festivāls

© Dmitrijs Suļžics/ F64 Photo Agency

Piektdien plkst. 12:00 vārtus apmeklētājiem vēra jau 12. "Positivus" festivāls, kas no 20. – 22. jūlijam norisinās Salacgrīvā. Festivāla noslēgumā uz skatuvēm kāps tādi mūziķi kā Nick Cave & The BAck Seeds, Lauv, Dagamba un daudzi citi mākslinieki.

Šodien festivālā dzirdēsim arī Juri Kaukuli un Jauno jāņu orķestri.

Līdzīgi kā citās festivāla dienās, arī šodien "Positivus" festivālā netrūks spilgtu uzstāšanos. Neskaitot jau iepriekš pieminētos mūziķus jāmin, ka šodien festivālā dzirdēsim arī Juri Kaukuli un Jauno jāņu orķestri, "Rīgas modes", "Sigma", "Nessen", "Comedy Estonia", Loretu Medni un citus. Ar pilno festivāla programmu iespējams iepazīties šeit.

Dmitrijs Suļžics/ F64 Photo Agency

"Positivus" ir 3 dienu mūzikas festivāls, kas ik gadu Salacgrīvas jūras piekrastē pulcē tūkstošiem apmeklētāju un ļauj klātienē baudīt gan pasaules slavenu mākslinieku, gan vēl jaunu un mazpazīstamu mūzikas talantu sniegumu.

Slavens ar savu brīvo un relaksējošo atmosfēru, "Positivus" piedāvā aizraujošas mākslas un deju skatuves priekšnesumus, sniedzot festivāla apmeklētājiem izvēles dažādību. Tāpat katra gaumei pieejams plašs svaiga un veselīga uztura klāsts ēdināšanas zonā.