Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Brīdina par satiksmes ierobežojumiem ''Prāta Vētra'' koncerta laikā

© F64

28.jūlija vakarā Dīvaliņa pļavās notiks grupas “Prāta vētra” koncerts “Skārda bungu tūre”. Saistībā ar koncerta organizēšanu un norisi Valmieras pilsētā noteikti vairāki satiksmes ierobežojumi.

Koncerta apmeklētājiem jāņem vērā, ka auto novietošana norises vietā un tās tuvumā būs apgrūtināta.

No 28.jūlija plkst.6.00 līdz 29.jūlija plkst.6.00 satiksmei būs slēgta Dīvaliņa iela posmā no Palejas ielas līdz Dīvala kapiem un Daliņa iela posmā no Beverīnas ielas līdz Dīvaliņa ielai. No 28.jūlija plkst.17.00 līdz 29.jūlija plkst.2.00 satiksmei būs slēgts arī Dīvaliņa ielas posms no rotācijas apļa līdz Palejas ielai.

Savukārt no 23.jūlija plkst.8.00 līdz 30.jūlija plkst.6.00 būs slēgts Dīvaliņa ielas stāvlaukums (Dīvaliņa ielā 15), kas saistīts ar teritorijas sagatavošanu un iekārtošanu koncerta vajadzībām.

Koncerta apmeklētājiem jāņem vērā, ka auto novietošana norises vietā un tās tuvumā būs apgrūtināta. No 28.līdz 29.jūlijam Palejas, Beverīnas, Daliņa, Austrumu un Brīvības ielu kreisajā pusē būs izvietotas pagaidu zīmes “Apstāties un stāvēt aizliegts”.

Aicinām apmeklētājus iespēju robežās uz koncertu doties ar kājām un ierasties savlaicīgi. Ieeja koncerta teritorijā no plkst.18.00.

Saistībā ar svētku organizēšanu un norisi no 24.jūlija līdz 31.jūlijam automašīnu novietošanai tiks slēgts stāvlaukums pie Valmieras 5. vidusskolas Raiņa ielā 3. No 27.jūlija plkst. 7.00 līdz 29.jūlija plkst.6.00 automašīnu iebraukšanai būs slēgts rātslaukums Lāčplēša ielā 2, stāvlaukums pie Sv.Sīmaņa baznīcas un stāvlaukums pie Valmieras Drāmas teātra.

Dažādās vietās Valmierā pieejamas autostāvvietas kopumā 1515 automašīnām.

Pilsētas svētku sestdienā (28.jūlijā) ikvienam bez maksas pieejams arī Valmieras sabiedriskais transports.