Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Jaunajā Kauņas arēnā jūnijā koncertēs Merilins Mensons

© Scanpix/AFP

12.jūnijā Lietuvā, Kauņas "Žalgiris" arēnā, ar vienīgo koncertu Baltijā uzstāsies šokrokeris Merilins Mensons (Marilyn Manson).

Šobrīd Merilins Mensons ir aizņemts kā vēl nekad - viņš sadarbojas ar tādām zvaigznēm kā Džonijs Deps un Vācijas industriāla roka smagsvariem "Rammstein". Savukārt jau aprīļa beigās tiks izdots Mensona jaunākais studijas albums "Born Villain" un koncertā Kauņā klātesošajiem būs iespēja dzirdēt arī materiālu no jaunā albuma.

Nesen tika paziņots, ka "Born Villain" iekļauta arī ekskluzīva amerikāņu dziedātājas Kārlijas Saimonas (Carly Simon) dziesmas "You’re So Vain" versija, kurā bungu un ģitāras partijas izpilda slavenais aktieris un mūziķis Džonijs Deps. Merilins Mensons un Džonijs Deps ir labi draugi jau kopš 1987. gada, kad viņi satikās seriāla "21 Jump Street" uzņemšanas laukumā, kurā skandalozais rokeris filmējās vienā no epizodēm. Merilins Mensons intervijā mūzikas kanālam MTV stāsta: "Mēs vēlējāmies radīt mazliet ironisku šīs dziesmas versiju. Džonijs iespēlēja bungas un vadošās ģitāras partijas, savukārt es - ģitāras un vokālo pavadījumu. Dziesmas videoklipā mēs viens uz otru skatāmies kā spoguļattēlā."

Skandalozais mūziķis Merilins Mensons, pateicoties savai mūzikai un šokējošajai ārienei, veiksmīgi kopā ar grupu uzstājas jau divas dekādes un visā pasaulē pārdevis vairāk nekā 50 miljonus ierakstu.