Atpakaļ uz nra.lv

Pārītis cenšas nozagt alkoholu Ziepniekkalnā; pēc pieķeršanas izsit veikalam logu

Portāls nra.lv 18.aprīlis 2018, 16:55
 
VP
Vakar, 17. aprīlī, ap pulksten astoņiem vakarā Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Rīgas Zemgales iecirknī tika saņemts izsaukums uz kādu pārtikas veikalu Ziepniekkalnā, kur vīrietis izsitis tam loga stiklu. Par notikušo ziņoja veikala darbiniece.

Ierodoties notikuma vietā, likumsargi turpat aizturēja 1994. gadā dzimušu vīrieti. Policisti noskaidroja, ka iespējamais vainīgais kopā ar draudzeni iegājis pārtikas veikalā un devies uz alkoholisko dzērienu nodaļu.

Tur viņi paņēmuši dažas stiprā dzēriena pudeles un noslēpuši tās zem virsdrēbēm, tādējādi mēģinot iznest guvumu no veikala nesamaksājot. To pamanījusi veikala pārdevēja, kura centusies abus aizturēt. Reaģējot uz pārdevējas aizrādījumu, personas atstājušas alkohola pudeles veikalā, taču, esot ārpus veikala, vīrietis paņēmis no zemes akmeni un izsitis tam loga stiklu.


Likumsargi aizdomās turēto personu nogādāja Rīgas Zemgales iecirknī. Jāpiemin, ka aizturēšanas brīdī vīrietis atradās 2,3 promiļu stiprā alkohola reibumā.

24 gadus vecais vīrietis jau iepriekš ir nonācis policijas redzeslokā par zādzībām.

Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 185. panta pirmās daļas - par svešas mantas tīšu iznīcināšanu vai bojāšanu. Par šādu noziegumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz diviem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu.

Aizturētais vīrietis šobrīd atrodas izolatorā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:53

Jaunākās diskusijas