Atpakaļ uz nra.lv

Uzmanies: Purvciemā krāpniece cenšas apšmaukt pensionārus

tautaruna.lv 8.jūlijs 2018, 19:04
 
Ilze Zvēra/ F64 Photo Agency
Kāda viltvārde Purvciemā, Rīgā, centusies apšmaukt pensionārus, vēsta raidījums "Degpunktā."

“Tas notika pusdeviņos no rīta. Man piezvanīja mamma, turklāt bez asarām, saprotot, ka uzķērusies uz āķa, sāka stāstīt, kas ar viņu notika," raidījuma veidotājiem stāsta kādas pensionāres meita.

Lūgumi pēc palīdzības nemitējušies, tāpat kā asaras.

"Pusdeviņos pie pirmajām ieejas durvīm piezvanīja sieviete, raudāja gaužas asaras, lūdzās, lai viņai palīdz, esot ļoti slims bērns un neesot naudas par ko nopirkt zāles. Mamma atvēra kopējās ieejas durvis, kas ved uz diviem dzīvokļiem, un ielaida savā dzīvoklī."

Lūgumi pēc palīdzības nemitējušies, tāpat kā asaras. Protams, kundze sameklējusi naudu, lai nelaimē nonākušajai dāmai palīdzētu.

"Kamēr viņa istabā meklēja naudu, šī sieviete palika koridorā. Kad mamma jau atgriezās, sieviete pagāja uz virtuves pusi. Mamma iedeva viņai naudu, bet viņa vēl paprasīja kaut kādas lupatiņas, dvieli, jo neesot ar ko noslaucīt bērnu, viss esot slapjš. Mamma vairs negāja uz istabu meklēt dvieli. Sieviete pateica paldies un aizgāja. Pēc kāda laika mammai radās nepieciešamība kaut ko paņemt no somiņas un kad viņa ieskatījās tajā, saprata, ka pazudis maks," pastāsta cietušās meita.

"Tad viņa saprata, ka, iespējams, kļuvusi par krāpnieces upuri. Viņa nokāpa pie kaimiņienes, tā kā sieviete bija teikusi, ka dzīvo mūsu mājā un sacīja, ka ir kaimiņiene, bet izrādījās, ka tur dzīvo pavisam citi cilvēki - tur arī dzīvo vientuļa kundze gados. Tad mamma atgriezās savā stāvā un piezvanīja kaimiņienei blakus dzīvoklī, mums tur ir četristabu dzīvokļi. Sieviete pateica, ka pie viņas neviens nav vērsies un, visticamāk, mamma ir uzķērusies uz makšķeres."

Avots: Raidījums "Degpunktā"; skaties.lv

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:04

Jaunākās diskusijas