Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Kultūra \ Mūzika

TIEŠRAIDE no deju lieluzveduma "Māras zeme" aizkulisēm

© Publicitātes foto

Deju lieluzvedums "Māras zeme" ir viens no XXVI Vispārējo latviešu Dziesmu un XVI Deju svētku centrālajiem un dalībnieku ziņā kuplākajiem notikumiem. Nra.lv sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju aicina šovakar, 7. jūlijā no plkst. 21.45 tiešraidē no Daugavas stadiona ielūkoties uzveduma tapšanas aizkulisēs.

Lieluzvedumā "Māras zeme" piedalīsies vairāk nekā 18 tūkstoši visu paaudžu dejotāju. Skatītājiem ir iespēja vērot, kā atjaunotajā Daugavas stadionā tautas deju kolektīvi no visas Latvijas gatavojas vērienīgajā uzvedumā izdejot mūsu tautas vēstures nozīmīgākos brīžus no pirmsākumiem līdz šodienai.


Tiešraides vadītāji Māra Sleja un Gints Andžāns dosies svētku dalībnieku un skatītāju pulkā, lai parādītu, kādas emocijas valda, kopīgiem spēkiem gatavojoties simtgades lielākajam deju notikumam.
Tiešraide no deju lieluzveduma "Māras zeme" tapšanas aizkulisēm un citi Dziesmu un deju svētku notikumi ir skatāmi LMT Viedtelevīzijā, lietotnē LMT Straume un internetā.
LMT svētku tiešraižu programma noslēgsies rītvakar, 8. jūlijā ar tiešraidi plkst. 19.45 no Dziesmu svētku noslēguma koncerta "Zvaigžņu ceļā" aizkulisēm. Skatītāji ir aicināti piedalīties Twitter diskusijās, lietojot tēmturi #DzSv.