Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Latvijā

"Lidl" būvēs ne tikai Rīgā; uzzini, kur vēl!

© AFP/Scanpix

SIA "Lidl Latvija" ir ieinteresēta veikala "Lidl" būvniecībā Tukumā, liecina Tukuma novada pašvaldības sniegtā informācija.

Pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Dace Laukmane aģentūru LETA informēja, ka pagājušā gada rudenī uzņēmums ir iegādājies zemesgabalu Raudas ielā 15 444 kvadrātmetru platībā. Turklāt pašvaldībai ir bijusi saruna ar uzņēmuma pārstāvi par iespējām izbūvēt uz zemesgabala iebrauktuves no Kurzemes ielas puses.

Tāpat "Lidl Latvija" ir vērsusies pie SIA "Tukuma ūdens" ar lūgumu izsniegt tehniskos noteikumus ūdensvada, kanalizācijas un lietusūdens pieslēgumu izbūvei īpašumā, lai nodrošinātu lielveikala darbību.

Pašlaik gan novada būvvaldē nav saņemts oficiāls iesniegums par būvniecības ieceri, taču, kā skaidroja Laukmane, šāds iesniegums arī nav nepieciešams, jo būvniecības iecere var tikt iesniegta vienlaikus ar projektu minimālā sastāvā.

Jau ziņots, ka šogad SIA "MMS Property Solutions", kas ir atbildīga par veikalu ķēdes "Lidl" ienākšanu Latvijā, mainījusi nosaukumu uz SIA "Lidl Latvija".

Iepriekš "MMS Property Solutions" Rīgas pilsētas būvvaldē iesniegusi būvniecības ieceres kopumā četrās adresēs Rīgā. Intervijā "Radio SWH" Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks Andris Ameriks (GKR) iepriekš paziņoja, ka neoficiāli ir zināms, ka "Lidl" veikala atrašanās vietas Rīgā varētu būt piecas - Dzelzavas, Lubānas, Sergeja Eizenšteina, Anniņmuižas ielā un Anniņmuižas bulvārī.