Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Latvijā \ Kriminālziņas

Divi zēni cieš ceļu satiksmes negadījumā Kuldīgā; nogādāti slimnīcā

© Vladislavs Proškins/ F64 Photo Agency

Vakar, 11. septembrī, Kuldīgā, ceļu satiksmes negadījumā, mopēdam saduroties ar vieglo automašīnu, traumas guvuši divi nepilngadīgi zēni. Policija aicina bērnus būt īpaši uzmanīgiem, piedaloties ceļu satiksmē!

Sadursme starp abiem transportlīdzekļiem notika plkst. 16:24 Kuldīgā uz apvedceļa, kad viens no jauniešiem, vadot mopēdu Suzuki Sepia ar pasažieri, aizšķērsoja ceļu tajā pašā virzienā braucošai a/m Audi A6, ko vadīja 1982. gadā dzimis vīrietis.

Negadījumā cietuši abi jaunieši, kuri brauca ar mopēdu - 12 un 13 gadus veci zēni. Viņi ar dažādām traumām nogādāti slimnīcā mediķu aprūpē, zēnu dzīvībai briesmas nedraud. Bojāti abi transportlīdzekļi. Policija skaidro precīzus notikušā apstākļus, notiek izmeklēšana uzsāktā kriminālprocesa ietveros.

Šis ir jau otrais ceļu satiksmes negadījums šomēnes Kuldīgas pusē, kurā cietuši nepilngadīgi bērni - 1. septembrī ap plkst.13.55 Īvandes pagastā 2007.gadā dzimis velosipēdists, izbraucot no mazāk svarīga ceļa uz galveno ceļu Kuldīga - Alsunga - Jūrkalne, sadūrās ar automašīnu. No gūtajām traumām zēns notikuma vietā mira.

Lai aktualizētu drošības jautājumus, policijas inspektori Kuldīgā un tās apkārtnē tuvākajā laikā īpaši intensīvā režīmā apmeklēs izglītības iestādes, lai tiktos ar dažāda vecuma skolēniem un aicinātu būt piesardzīgiem un uzmanīgiem, piedaloties ceļu satiksmē. Savukārt Satiksmes uzraudzības rotas inspektori pastiprinātā režīmā uzraudzīs vietas, kur ikdienā uzturas daudz bērnu un jauniešu.