Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Latvijā \ Kriminālziņas

Imantā ar nūju nežēlīgi piekauj vīrieti un pamet ceļmalā

© F64

Policija aizturējusi divas personas, kas Imantā ar koka nūju piekāvušas un ceļa malā pametušas kādu vīrieti, informēja Valsts policijā.

18.marta vakarā Valsts policija saņēma informāciju no mediķiem par to, ka slimnīcā smagā stāvoklī ar dažādām traumām ir nogādāts 1971.gadā dzimis vīrietis.

Policisti dārza mājā netālu no vietas, kur vīrietis atrasts, aizturējuši divus aizdomās turētos.

Noskaidrojot precīzus notikušā apstākļus, policisti ieguva informāciju, ka starp cietušo un aizdomās turētajiem vīriešiem kopīgas alkohola lietošanas laikā finansiālu iemeslu dēļ radies konflikts, kas pāraudzis fiziskā sadursmē.

Policijas informācija liecina, ka viens no aizdomās turētajiem ar koka nūju piekāvis 1971.gadā dzimušo paziņu. Pēc tam, kad cietušais bijis bezsamaņā, abi vīrieši viņu ielikuši ķerrā un atstājuši uz piebraucamā ceļa.

Pēc tam viens no aizdomās turētajiem vīriešiem izsaucis mediķus, kuriem paziņojis, ka pie ceļa atrodas viņam nepazīstams vīrietis bezsamaņā.

Abi aizturētie 1967. un 1990.gadā dzimušie vīrieši jau iepriekš nonākuši policijas redzeslokā par mantiskiem noziegumiem.

Policijā sākts kriminālprocess par smagu miesas bojājumu tīšu nodarīšanu. Par šādu noziegumu likumā paredzēta brīvības atņemšana līdz septiņiem gadiem.