Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā \ Reģionos

"Limbažu siers" atzīmē Latvijas simtgadi

GARDI. Vietējo un pilsētas viesu vidū populārs ir firmas veikaliņš Limbažos. Svaiga produkcija ražošanas dienā © Ojārs LŪSIS, Neatkarīgā

A/S Limbažu siers Latvijas simtgadi uzsākusi ar pastiprinātu pievēršanos Latvijas tirgum – paplašināts piena produktu sortimenta piedāvājums tieši Latvijas patērētājiem. Šobrīd Limbažu siera produkciju var iegādāties visos lielveikalu tīklos Latvijā. To lielā mērā ir veicinājis arī tas, ka iecienītā produkcija ar Māršavas preču zīmi mazumtirdzniecībā joprojām tiek ražota Limbažos.

Vislielāko popularitāti ieguvis uzņēmuma firmas veikaliņš Limbažos. Šeit produkcija plauktā nonāk tajā pašā dienā, kad tā saražota - svaiga un garšīga katru dienu. Pircēji ir gan vietējie iedzīvotāji, gan pilsētas viesi.

Protams, ražošanā izmantotais piens ir tikai Latvijas zemnieku sarūpēts. Labi vārdi jāsaka vietējiem zemniekiem - piena kvalitāte ir laba, tāpēc arī eksporta tirgum šobrīd izmanto tikai Latvijā saražoto pienu.

Uzņēmums pasaules tirgū jau vairākus gadus ir pazīstams ar ilgtermiņā nogatavinātiem sieriem, un eksporta tirgus apjomi lēni, bet stabili turpina augt. Cietā siera dzimtenē Itālijā pastāvīgi darbojas tirdzniecības pārstāvis, kā arī tiek izmantotas tiešās piegādes uz uzņēmuma noliktavām Itālijā - tas ir devis savus rezultātus. Limbažos ražotais cietais siers Grande Duro un popularitāti ieguvušais Sole Grosso ir atraduši savu vietu arī Igaunijas, Polijas, Moldovas, Gruzijas veikalu plauktos.

Bez labiem speciālistiem nebūtu iespējams ražot labu un kvalitatīvu produktu. Jāuzteic mūsu kolektīvs par savu attieksmi pret veicamajiem pienākumiem.

Vēlos vēlēt visiem mūsu valsts iedzīvotājiem ar labām domām un darbiem sagaidīt dzimtenes simtgadi un būt patriotiem arī turpmāk.