Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Par godu uz temperatūru reaģējošām bundžiņām, Rīgā tapis grafiti zīmējums

© Publicitātes foto

Izvēršot kampaņu Born to Refresh (“Dzimis, lai atsvaidzinātos”) jeb #BORNTORFRSH Sprite iepazīstina ar Baltijas valstīs nebijušu jaunumu – unikālām bundžiņām, kas reaģējot uz temperatūru, ļauj atklāt apslēptu ziņojumu –, kā arī kopā ar pasaulē pazīstamāko Latvijas grafiti mākslinieku KIWIE Rīgas centrā rada stilīgu, pilsētas vidi atsvaidzinošu grafiti zīmējumu.

Piektdien, 13. oktobrī, no pulksten 16.00 līdz 19.00 Rīgā, Laimas pulksteņa un KIWIE radītā grafiti zīmējuma tuvumā (blakus ēkai Kr.Valdemāra 108) ikvienam garāmgājējam būs iespēja atsvaidzināties ar Sprite dzērienu jaunajās 0,33 l bundžiņās. Kā atklāt apslēpto ziņojumu uz bundžiņas? Kad bundžiņa ir auksta, daļa no ziņojuma ir apslēpta, lai to atklātu, izbaudi dzērienu un ļauj ziņojumam tevi pārsteigt!

Savukārt košo un pamanāmo grafiti mākslinieka veidoto zīmējumu, kurā attēlots pilsētas ielās bieži redzētais mākslinieka radītais Kiwie tēls, ikviens var aplūkot līdz 15. oktobrim.

“Domājot par zīmējumu, bija jāņem vērā, ka tas atradīsies tālu no brauktuves un tādēļ attēlam ir jābūt viegli uztveramam, ar lielām un pamanāmām detaļām. Tieši šo aspektu dēļ zīmējumā ir izmantoti lieli laukumi un nav pievienots teksts,” grafiti mākslinieks KIWIE.

Sprite kampaņas Born to Refresh mērķis ir iedvesmot jauniešus atsvaidzināt jeb mainīt uzskatus par tādām viņu ikdienā būtiskām lietām, kā draudzība, attieksme pret pretējo dzimumu, panākumi, elki un tādiem hobijiem, kā mūzika, sports, ielu māksla un tehnoloģijas.