Otrdiena, 16.aprīlis

redeem Alfs, Bernadeta, Mintauts

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Policija "atpestī" tūristu no daiļavām, kurām netikums apzagt ārzemniekus

© Rīgas pašvaldības policija

12.oktobrī neilgi pirms pulksten 4.00 Rīgas pašvaldības policijas pilsētas videonovērošanas centra darbinieki caur kameras aci ievēroja kādu manāmi iereibušu vīrieti, kurš vairs nespēja pats saviem spēkiem turpināt ceļu. Uz notikuma vietu nosūtīta tuvākā Rīgas pašvaldības policijas ekipāža.

Apsekojot norādīto teritoriju, saņemta papildus informācija no videonovērošanas centra darbiniekiem, ka pie iereibušā vīrieša piegādājušas divas sievietes un viņu ievedušas vienā no vecpilsētas bāriem. Norādītajā izklaides vietā atrasts meklētais vīrietis. Persona bija aizmigusi uz dīvāna. Blakus viņam stāvēja divas daiļavas mini svārkos, kuras iepriekš bija nonākušas policijas redzeslokā saistībā ar ārzemnieku apzagšanu.

Pārrunu laikā noskaidrots, ka iereibušais kungs ir tūrists no Vācijas. Vīrietis pēc pamošanās ar grūtībām nosauca savus personas datus un apmešanās vietu. Savukārt abas dāmas apgalvoja, ka tūristu ievedušas bārā, jo vēlējušās tikai palīdzēt.

Policisti aicināja iereibušam tūristam pārbaudīt savas mantas. Vīrietis paskaidroja, ka viņam nekas nav pazudis, pēc kā viņš sveiks un vesels nogādāts viesnīcā.