Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Rīgā \ Satiksme

Kanādas premjerministra vizītes laikā vairākās Rīgas ielās tiks ierobežota satiksme

© The Canadian Press/Scanpix

Saistībā ar Kanādas premjerministra Džastina Trudo darba vizīti Latvijā vairākās Rīgas ielās pirmdien un otrdien, 10.jūlijā, noteikti satiksmes ierobežojumi, pavēstīja Rīgas domes pārstāve Aira Šmelde.

No pirmdienas plkst.20 līdz otrdienas plkst.20 aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana Teātra ielā, posmā no Aspazijas bulvāra līdz Vaļņu ielai, bet no pirmdienas plkst.22 līdz rītdienas plkst.10 aizliegts apstāties un stāvēt Aspazijas bulvāra kreisajā pusē, 50 metru garā posmā no Kaļķu ielas virzienā uz Teātra ielu un Zigfrīda Annas Meierovica bulvāra labajā pusē, 50 metru garā posmā no Kaļķu ielas virzienā uz Smilšu ielu.

Tostarp no otrdienas plkst.7 līdz plkst.11 tiks aizliegts apstāties un stāvēt Brīvības bulvāra labajā pusē, posmā no Apgabaltiesas ēkas līdz Elizabetes ielai.

Tāpat šodien un rīt nepieciešamības gadījumā tiks ierobežota vai īslaicīgi slēgta transportlīdzekļu satiksme un gājēju kustība - Teātra ielā, posmā no Aspazijas bulvāra līdz Vaļņu ielai, Pils laukumā, Aspazijas bulvārī un Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī pie Brīvības pieminekļa un Brīvības laukumā, kā arī pie ēkas Brīvības bulvārī 36.

Sabiedriskā transporta satiksme un gājēju kustība pie delegācijas pārstāvju apmeklējamiem objektiem tiks regulēta atbilstoši nepieciešamībai.