Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Rīgā \ Satiksme

Noskaidro! Daudzviet otrdien Rīgā gaidāmi satiksmes ierobežojumi

© Mārtiņš Zilgalvis, F64 Photo Agency

Galvaspilsētā gaidāmi satiksmes ierobežojumi gan sakarā ar ielu remontdarbiem, gan Kanādas premjera vizīti Latvijā.

Saistībā ar Kanādas premjerministra Džastina Trudo darba vizīti Latvijā vairākās Rīgas ielās šodien noteikti satiksmes ierobežojumi

No šodienas līdz 13.jūlijam Rīgā tiks ierobežota transportlīdzekļu satiksme Aizkraukles ielas un Krīvu ielas krustojumā. Satiksmes ierobežojumi - apgriešanās vietas Aizkraukles ielā slēgšana - noteikta saistībā ar siltumtrases izbūves darbiem.

Saistībā ar Kanādas premjerministra Džastina Trudo darba vizīti Latvijā vairākās Rīgas ielās šodien noteikti satiksmes ierobežojumi. Jau kopš vakardienas vakara līdz šodienas plkst.20 aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana Teātra ielā, posmā no Aspazijas bulvāra līdz Vaļņu ielai, tāpat no vakardienas vakara līdz šodienas plkst.10 aizliegts apstāties un stāvēt Aspazijas bulvāra kreisajā pusē, 50 metru garā posmā no Kaļķu ielas virzienā uz Teātra ielu un Zigfrīda Annas Meierovica bulvāra labajā pusē, 50 metru garā posmā no Kaļķu ielas virzienā uz Smilšu ielu.

Tostarp šodien no plkst.7 līdz 11 aizliegts apstāties un stāvēt Brīvības bulvāra labajā pusē, posmā no Apgabaltiesas ēkas līdz Elizabetes ielai.Tāpat šodien nepieciešamības gadījumā tiks ierobežota vai īslaicīgi slēgta transportlīdzekļu satiksme un gājēju kustība Teātra ielas posmā no Aspazijas bulvāra līdz Vaļņu ielai, Pils laukumā, Aspazijas bulvārī un Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī pie Brīvības pieminekļa un Brīvības laukumā, kā arī pie ēkas Brīvības bulvārī 36. Sabiedriskā transporta satiksme un gājēju kustība pie delegācijas pārstāvju apmeklējamiem objektiem tiks regulēta atbilstoši nepieciešamībai.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā