Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Māja

PATVERSME: Cilvēkiem ir nepamatoti aizspriedumi pret sterilizāciju

© Publicitātes foto

Šis ir laiks, kad visu Latviju pārplūdinājuši nevienam nevajadzīgi kaķēni. Pažobeles, lauku māju pagalmi, daudzdzīvokļu māju teritorijas, ielas, meži, grāvji, upmalas un, protams, arī dzīvnieku patversmes un pat internets pārpildīts ar mazminčiem. Un kā cinisks pliķis lielas sabiedrības daļas sejā ir otras ļaužu daļas joprojām gvelztais: «Gribam nesterilizētu kaķenīti vai nekastrētu runcīti! Ar sterilizāciju/kastrāciju dzīvniekiem tiek nodarīts pāri...»

Paskatieties, kādas skaistules - sterilizētas, mīļas, gudras, jaukas kaķenītes šobrīd mīt, piemēram, Saldus patversmē! Kas viņām ir nodarīts pāri?! Un tad skatus pievērsiet savai ārā laistajai vai kaimiņu pagalma nesterilizētajai kārnajai, noplukušajai, tādu pašu noplukušu, rētainu, blusainu runču baru izvarotajai, pusbadā dzīvojošajai, kaķēnu nozīstajai plukatiņai... Kā jums šķiet: kuras no kaķenītēm ir veselīgākas, kuras ilgāku mūžu nodzīvos un kuras tomēr ir laimīgākas?

Ja jums iepatīkas kāda no šajos attēlos redzamajām skaistulēm, sazinieties ar Saldus patversmi: 29391282. Bet nav obligāti mērot ceļu uz Saldu, mierīgi varat doties arī uz savai dzīvesvietai tuvāko patversmi - arī tur pulks pieaugušu, sterilizētu un kastrētu peļu junkuru gaida laimīgas dzīves piedāvājumu.

Publicitātes foto