\\Māja
Komentāri / KĀPĒC ir svarīgi savā ēdenkartē iekļaut brokoļus?
 

10 komentāri

zziedkāposts
tas ir viens ārprāts! Visu laiku iztikām bez brokoļiem, tagad vairs nevar dzīvot bez brokoļiem, jo kādam tas ir bizness.
10.augusts 2017, 10:19 Atbildēt
RRandy
Juus runaajat muljkjiibas! Iztikt var bez 'daudz kaa'! Visi kaapostaugi, ieskaitot brokoljus un Briseles rozhkaapostus, ir vieni no vissveseliigaakajiem un gardaakajiem daarzenjiem. Protams, ja kaadam gribas baroties ar sviestmaizes riku un desas shkjeeli - garaam.
11.augusts 2017, 13:22 Atbildēt
RRandy
Dau­dzas bio­lo­ģis­ki ak­tī­vas vie­las, kas ir bro­ko­ļos, vā­rot pār­iet ūde­nī. Tā­pēc ie­tei­cams bro­ko­ļus vā­rīt mi­ni­mā­lā ūdens dau­dzu­mā un pēc ie­spē­jas ne­il­gu lai­ku.>>>>>>> Mans ieteikums - uudeni peec brokolju vaariishanas izmantot kartupelju vaariishanai - tas piedod kartupeljiem vienreizeeju garshu un aromaatu. Tas pats attieciibaa uz uudeni kuraa vaariiti vai tvaiceeti shpargjelji - pielejiet pie kartupeljiem! Vienreizeeji!
11.augusts 2017, 13:18 Atbildēt
SSulīgā Anda
A,tu manā pežiņas suliņā negribi pavārīt savu brāt wurstu Rendy no doičland?Aļes gut?ja?
16.augusts 2017, 20:37 Atbildēt
ttikai
5 min pavāru..mmm, cik garšīgi .
12.augusts 2017, 13:28 Atbildēt
EEs
Nevajag nemaz 5 min.varit,tad par mikstu,viniem jabut kraukšķīgiem.
17.augusts 2017, 14:02 Atbildēt
HHC
Briseles kāposti un brokoļi pēc pētījumiem radod visvairāk aromātisko piedevu vēdera gāzēs.
14.augusts 2017, 13:09 Atbildēt
SSulīgā Anda
Vai ēdot sulīgus brokoļus,pežiņa arī paliek sulīgāka un saldāka?
16.augusts 2017, 20:29 Atbildēt
DDZINTARS VILDE
Tava pežiņa vissaldākā!
16.augusts 2017, 21:48 Atbildēt
SSulīgā Anda
Paldies tev Dzintariņ par komplimentu!Andiņa tevi mīl un mīlēs mūžīgi!Buča!:*
16.augusts 2017, 21:56 Atbildēt