Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Māja \ Dzīvo zaļi

Ekoloģiskai mājokļa uzkopšanai

© Publicitātes

AS Spodrība ir pirmais ražotājs Baltijā, kas uzsācis ekoloģisku tīrīšanas un kosmētikas līdzekļu ražošanu. Uzņēmumam ir izdevies apvienot ekoloģiski draudzīgu sastāvu ar īpašībām, kas padara produktus par uzticamiem un efektīviem palīgiem ikvienā mājā.

 Jaunie ECO SEAL FOR NATURE produkti ir solis pretī mūsdienīgai un zaļai domāšanai – tie nesatur krāsvielas, fosfātus, alergēnus un liekus konservantus.

Uzņēmums strādā pēc kvalitātes un vides pārvaldības standartiem, kas nodrošina izejvielu un gatavo produktu efektīvu kontroli, kā arī augstu produktu drošību un kvalitāti. Sekojot novitātēm izejvielu tirgū, jau kopš 2000. gada uzņēmums savu produktu ražošanā un jaunu formulu izstrādē izvēlas videi draudzīgas izejvielas. Atbilstoši šodienas patērētāju vajadzībām un mainīgajām vēlmēm ražotājs attīsta inovatīvas produktu formulas un ievieš tirgū jaunus produktus. Spodrība ražo kvalitatīvus produktus un vērtē sevi kā videi un cilvēkiem draudzīgs uzņēmums. Saražotie produkti pēc to kvalitātes un cenas ir konkurētspējīgi ar tirgus līderiem.

Attīstot zaļo domāšanu uzņēmuma iekšienē, radās arvien lielāka pārliecība, ka Spodrībai jāsper pirmais solis un pirmajiem Baltijā jārod iespēja pircējiem piedāvāt ekoloģiskus mazgāšanas un tīrīšanas produktus. Lai produkti būtu atpazīstami visā Eiropas Savienībā (ES), tika pieņemts lēmums tos izstrādāt saskaņā ar Ecoflower ekoloģiskajiem kritērijiem. Tie apliecina preču atbilstību augstākajiem vides standartiem, kas nozīmē, ka produkti ir videi draudzīgi visā to dzīves cikla laikā – no ražošanas līdz nonākšanai atkritumos.

Jaunā produktu līnija ECO SEAL FOR NATURE aptver 10 ekoloģiskus mazgāšanas un tīrīšanas līdzekļus, kuru ražošana ietver atbildīgu izejvielu izvēli, produktu ietekmes izvērtēšanu un to darbības testēšanu. Jaunie produkti nesatur fosfātus, krāsvielas, alergēnus un citas kaitīgas piedevas, to mazgājošās vielas bioloģiski sadalās. Jaunie mazgāšanas un tīrīšanas līdzekļi ir koncentrēti un augsti efektīvi. Produktu formulas ir izveidotas tā, lai praktiski izslēgtu iespējamo alerģiju risku – to atzinīgi novērtējusi Latvijas Astmas un alerģijas biedrība. Pirmie no ECO SEAL FOR NATURE produktu līnijas EU Ecolabel marķējumu saņēmuši trauku mazgāšanas līdzekļi ECO balzams traukiem un ECO traukiem, taču arī pārējie produkti pakāpeniski tiek pieteikti ES oficiālā ekomarķējuma piešķiršanai.

***

ECO SEAL FOR NATURE līnijas produkti:

• cilvēkam un videi droši;

• nesatur fosfātus, krāsvielas, alergēnus un citas kaitīgas piedevas;

• izslēgts iespējamais alerģiju risks;

• produktus atzinusi Latvijas Astmas un alerģijas biedrība;

• koncentrēti, ar augstu iedarbības efektivitāti;

• zemas lietošanas izmaksas – nepieciešams nedaudz līdzekļa labam rezultātam;

• mazgājošās vielas bioloģiski sadalās;

• draudzīgi videi visā to dzīves cikla laikā – no ražošanas līdz nonākšanai atkritumos;

• iepakojums ir pārstrādājams un atkārtoti izmantojams;

• izstrādāts saskaņā ar Ecoflower ekoloģiskajiem kritērijiem

ECO – trauku mazgāšanas līdzeklis

Līdzeklis trauku mazgāšanai ar rokām – mājai, ģimenei un dabai draudzīgs produkts. Mazāka ietekme uz ūdens vides organismiem, kā arī mazāks iepakojuma atkritumu daudzums. Nesatur krāsvielas un fosfātus. Saudzējošs rokām, bez alergēniem. Ieguvis Ecoflower sertifikātu.

ECO – trauku mazgāšanas līdzeklis, balzams

BALZAMS trauku mazgāšanai ar rokām. Nesatur fosfātus un krāsvielas. Saudzējošs roku ādai. Mazgājošās vielas bioloģiski sadalās. Iepakojums ir pārstrādājams un atkārtoti izmantojams. Ieguvis Ecoflower sertifikātu.

ECO – universālais tīrīšanas līdzeklis

UNIVERSĀLS LĪDZEKLIS dažādu mitruma izturīgu virsmu (krāsotu sienu, flīžu, metāla, plastikāta virsmu u. c.) tīrīšanai. Nesatur fosfātus un krāsvielas. Efektīvi iedarbojas uz taukainiem nosēdumiem. Mazgājošās vielas bioloģiski sadalās.

ECO – tīrīšanas līdzeklis vannas istabai

Līdzeklis visu veidu sanitāro telpu un virsmu (flīžu, dušas kabīņu, ūdens krānu, maisītāju, izlietņu, akrila virsmu, vannu) tīrīšanai. Nesatur fosfātus un krāsvielas. Efektīvi iedarbojas uz kaļķakmens nogulsnēm, kā arī tīra ziepju putu nosēdumus.

ECO – universālais veļas mazgāšanas līdzeklis

UNIVERSĀLS veļas mazgāšanas līdzeklis automātiskajās veļas mašīnās. Nesatur fosfātus, krāsvielas, smaržvielas un nešķīstošas vielas. Mazgājošās vielas bioloģiski sadalās. Iepakojums ir pārstrādājams un atkārtoti izmantojams. Ekonomisks un saudzīgs veļas mašīnai.

ECO – veļas mazgāšanas līdzeklis krāsainai veļai

Krāsainas veļas mazgāšanas līdzeklis automātiskajās veļas mašīnās. Nesatur fosfātus, krāsvielas, smaržvielas un nešķīstošas vielas. Produkta izmantošana aizsargā auduma krāsu, pievienotie fermenti efektīvi attīra no traipiem. Lai mazinātu ūdens piesārņojumu, enerģijas patēriņu un atkritumu veidošanos, ražotājs iesaka mazgāt veļu iespējami zemā temperatūrā un ar pilnu mašīnas noslodzi.

ECO – veļas mazgāšanas līdzeklis melnai veļai

Melnas un tumšas veļas mazgāšanas līdzeklis automātiskajās veļas mašīnās. Nesatur fosfātus, krāsvielas, smaržvielas un nešķīstošas vielas. Produkts palīdz saglabāt auduma krāsu un struktūru, tas ir ekonomisks un saudzīgs veļas mašīnai. Līdzeklis satur fermentus, kas efektīvi attīra audumu no traipiem pat zemās temperatūrās. Lai mazinātu ūdens piesārņojumu, enerģijas patēriņu un atkritumu veidošanos, ražotājs iesaka mazgāt veļu iespējami zemā temperatūrā un ar pilnu mašīnas noslodzi.

ECO – krēmziepes

Piemērotas saudzējošai roku un ķermeņa mazgāšanai. Nesatur parabēnus un krāsvielas. Ziepju pH līmenis tuvs ādas dabiskajam pH, tā palīdzot saglabāt tās aizsargbarjeru produkta lietošanas laikā. Iepakojums ir pārstrādājams un atkārtoti izmantojams

ECO – tīrīšanas līdzeklis grīdām

Līdzeklis visu mitruma izturīgu grīdu segumu (linoleja, lakota parketa, krāsotu dēļu, lamināta, flīžu u. c.) mazgāšanai. Nesatur fosfātus un krāsvielas. Efektīvi iedarbojas uz dažāda veida netīrumiem

ECO – tualetes tīrīšanas līdzeklis

• TUALETES TĪRĪŠANAS līdzeklis vannu, tualetes podu un izlietņu tīrīšanai. Nesatur fosfātus un konservantus. Efektīvi iedarbojas uz kaļķakmens nogulsnēm un rūsas nosēdumiem. Mazgājošās vielas bioloģiski sadalās. Iepakojums ir pārstrādājams un atkārtoti izmantojams

Lietošana pareizās devās samazina ietekmi uz vidi.

Produktus lietot saskaņā ar norādēm uz iepakojuma!

Promo raksts tapis sadarbībā ar AS Spodrība.