Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Māja \ Dzīvo zaļi

Betona grīdu jaunā dzīve

Iestājoties siltākam laikam, aktuāli kļūst ielaist pavasara vēsmas arī mājoklī un pievērsties remontdarbiem. Viens no inovatīvākajiem risinājumiem betona virsmu apstrādei ir Crete Colors šķidrie cietinātāji uz litija bāzes, kas piešķir grīdām jaunu dzīvi.

 SIA Griva Group ir vienīgais oficiālais Crete Colors ražoto jaunākās paaudzes betona šķidro apstrādes materiālu izplatītājs Latvijā.

Ar šķidro betona pārklājumu var apstrādāt gan jaunas grīdas, gan jau kādu laiku kalpojušas. Viena no priekšrocībām ir tas, ka apstrādātā grīda nepievelk putekļus un turpmāk ir viegli kopjama.

Pateicoties šīm īpašībām, produktu var izmantot gan pārtikas rūpniecības telpās, gan medicīnas industrijā. To kvalitāti apliecina arī daudzie produktam piešķirtie starptautiskie sertifikāti, turklāt, izmantojot speciālos C2 kopšanas līdzekļus, virsmas iespējams pasargāt no vides nelabvēlīgās ietekmes un paildzināt to mūžu.

Cilvēkam un videi nekaitīgs

Crete Colors līdz šim ir vienīgais veids, kā «pieradināt», savaldīt un pakļaut litiju – aktīvāko no cietā formā eksistējošiem ķīmiskajiem elementiem. Visi Crete Colors betona apstrādes materiāli ir izstrādāti tieši uz litija bāzes. Zīmīgi, ka gan gala produkts, gan ražošanas process ir veidots tā, lai būtu videi un cilvēkiem nekaitīgs. Kam paredzēti Crete Colors materiāli? Tie radīti, lai pasargātu betona virsmas pret skābju, naftas produktu, sāļu un sārmu agresīvo ietekmi, kā arī paaugstinātu mehānisko izturību un uzlabotu ierasti pelēkā betona izskatu, piešķirot virsmai gan jaunu toni, gan spīdumu.

Apstrādājot virsmas ar Crete Colors betona apstrādes sistēmu, produkts tiek strukturēts paša betona virskārtā, nevis piedāvāts cits produkts, kuram ir jāstrādā kopā ar betonu, tas jāaizsargā un jābūt stiprākam par to. Atšķirībā no cietajiem (pulverveida) cietinātājiem, šos ir daudz vieglāk pareizi un vienmērīgi dozēt visā apstrādājamajā platībā. Pateicoties galvenā ķīmiskā elementa litija aktivitātei, nepieciešams daudz mazāks reaģenta daudzums un tas pilnībā reaģē betona virskārtā, neatstājot blakusproduktus.

Unikāla un noturīga virsma

Būtiski, ka Crete Colors produktus var veiksmīgi izmantot gan apstrādājot svaigi ieklātu (apmēram 5. – 7. dienā) betonu, gan atjaunot jau ilgi kalpojušu virsmu. Dažas no iestrādāšanas priekšrocībām ir tās, ka darbu var ērti dalīt posmos un ir samērā liela platība, kuru var apstrādāt vienas darba dienas laikā; darbs ar šiem materiāliem ir ērts un ķīmiski nekaitīgs, tāpēc strādājot nav nepieciešami speciāli aizsardzības līdzekļi; strādājot nerodas blakus produkti, kuru likvidēšanai būtu jātērē laiks. Griva Group pārstāvji uzsver, ka katram klientam un būvobjektam tiek piemeklēts un piedāvāts tieši viņu vajadzībām izstrādāts produktu klāsts, kurā iekļauti produkti, kas vislabāk nodrošinās pasūtītāja izvirzītās prasības apstrādājamajai virsmai.

Vienkāršs iestrādes process – iespējams ātri sasniegt rezultātu atšķirībā no citu apstrādes materiālu izmantošanas. Šķidrais cietinātājs ir noturīgs, jo iesūcas betonā, līdz ar to apstrādi nav nepieciešams vairākkārt atjaunot atšķirībā no lakas, krāsas vai vaska, kuri intensīvas lietošanas iespaidā nolietojas. Ieguvums ir unikāla, mehāniski un ķīmiski noturīga, kā arī viegli kopjama virsma. Apstrādes papildu bonuss – spēja atstarot gaismu –, tādēļ var droši apgalvot, ka telpas izskatīsies gaišākas. Tādējādi materiālais un finansiālais ieguvums ir ekonomija uz izdevumiem par telpu apgaismošanu. Interesanta un vērā ņemama ir iespēja betona virsmu iekrāsot vai veidot uz tās zīmējumus, piemēram, uzņēmuma logotipu vai kustības zonas.

Plašs produktu klāsts

Uzņēmuma Griva Group sadarbības partneri ir apmācīti speciālisti, kas prot iestrādāt piedāvātā zīmola Crete Colors produktus, un jau dažas stundas pēc apstrādes virsma ir gatava turpmākajai ekspluatācijai, turpmāk veicot tikai ikdienas uzkopšanu, kuras biežums būs atkarīgs no ekspluatācijas intensitātes. Crete Colors produktu klāstā ir pieejami arī uzkopšanas līdzekļi, kuri izmantojami ne tikai betona grīdas, bet arī citu virsmu un materiālu, piemēram, flīžu, stikla virsmu, virtuves mēbeļu u. c. tīrīšanai. Veicot uzkopšanu ar C2 produktiem, tas būs jādara retāk, rezultāts būs labāks, un virsma ar katru reizi arvien vairāk tiks nostiprināta. Griva Group pārstāvji norāda, ka ieteikt uzlabot virsmu ekspluatāciju var jebkuram, tomēr neatsverama šo materiālu lietošana būs dažādos jau esošos vai vēl tikai topošos ražošanas cehos, garāžās, autoservisos un autostāvvietās ar betona segumu, dažādās palīgtelpās, angāros un noliktavās. Materiālu lietojumam nav ierobežojumu – viss ir atkarīgs no klienta vajadzībām, objekta dizaina iecerēm un vēlmēm.

***

NODERĪGI

ŠĶIDRĀ CIETINĀTĀJA PRIEKŠROCĪBAS

• apstrādātās virsmas neslīd;

• grīdas kļūst viegli kopjamas;

• pateicoties atstarojumam, telpas kļūst ievērojami gaišākas;

• pārklājums nav jāatjauno.

Promo raksts tapis sadarbībā ar SIA Griva Group