Atpakaļ uz nra.lv

Smaka ir neciešama! Dzīvoklī Rīgā atrod trūdošu vīrieša līķi

Portāls nra.lv 18.aprīlis 2018, 11:30
 
Ekrānšāviņš, raidījums "Bez Tabu"
Marta beigās kādā daudzdzīvokļu namā Bolderājā atklājies, ka pēdējā stāva dzīvoklī apmēram 20 dienas atradušās kāda vīrieša mirstīgās atliekas, kurš izdarījis pašnāvību īrētā dzīvoklī, ziņo raidījums "Bez Tabu".

No sākuma kaimiņi jutuši ļoti asu smaku, bet tikai pēc kāda laika kļuvis zināms tās iemesls. Vēl pēc vairākām nedēļām blakus dzīvokļa iemītnieki norāda, ka nekas netiek darīts, lai no smirdoņas atbrīvotos.

Dzīvoklī uzturējies 50 gadus vecs vīrietis. Kaimiņi par viņu neko daudz nav zinājuši, viņš vienmēr bijis noslēgts, nekad neesot sveicinājies. "Tagad nav tik lielas smakas, bet, kad sākumā attaisīja durvis, iedomājieties, līķis bija divdesmit dienas trūdējis, sadalījies, tad gan bija šausmas. Viņš pakārās koridorā. Viņš apzināti izveidoja kaut kādu rīku, lai auklā pakārtos," situāciju raidījumam apraksta Ludmila.

Kopš vīrieša mirstīgo atlieku aizvešanas pagājušas gandrīz trīs nedēļas. Neatkarīgi no tā, ka koplietošanas telpās regulāri ir atvērts logs, turklāt abi dzīvokļa logi cauru diennakti ir atvērti, smaka joprojām ir jūtama, novērojis "Bez Tabu".

”Tagad nekas nenotiek, neviens neko nedara. Nezinu, ko darīt, kā mums dzīvot, bērns vairs negrib nākt mājās. Saka, mammu es negribu, man pretīgi. Neviens nabaga sievietei nepalīdz, bet, godīgi sakot, nezinu, vai viņa kaut kur jautājusi pēc palīdzības,” tā Ludmila. Mājokļa saimniece cik varējusi, dzīvokli sakopusi, bet nezina, kā atbrīvoties no smakas, citu ieteiktais līdzeklis brīnumus nedarot. Saimniece ir izmisumā, par notikušo runāt grūti.

Avots: Bez Tabu

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:07

Jaunākās diskusijas