Atpakaļ uz nra.lv

Aculiecinieks: "Mercedes" notriec bērnu; puika pēc sadursmes šoka stāvoklī

tautaruna.lv, Lelde Veinberga 16.jūlijs 2018, 10:10
 
Attēlam ilustratīva nozīme / pixabay.com
Par ceļu satiksmes negadījuma aculiecinieku Līvānos vakar kļuva Kaspars. Vīrietis pastāsta par notikušo un lūdz būt uzmanīgākiem gan autovadītājiem, gan vecākiem, kuri savas atvases palaiž pārvietoties ar velo.

Svētdien pirms pusdienlaika Līvānos, Rīgas ielā Kaspara acu priekšā notika ceļu satiksmes negadījums: "Braucot ārā no teritorijas devu ceļu mazajam puisītim uz velosipēda, kurš brauca pa ietvi Daugavpils virzienā, un tieši vēl nodomāju, ka puika pārgalvīgi brauc un vēl viens pats, bez uzraudzības. Pēc tam pēkšņi puika mainīja savu kustības virzienu un devās pāri pārejai, nesamazinot ātrumu un nepārliecinoties par drošību, kā rezultātā viņu notrieca pa Rīgas ielu braucošais "Mercedes" vadītājs. Par laimi auto vadītājs paspēja nobremzēt tik daudz, lai nerastos smagas sekas."

Ekrānuzņēmums/Facebook

Kā raksta aculiecinieks, puika pēc sadursmes savām kājam noskrēja nost no brauktuves un šoka stāvoklī apsēdās uz apmales. "Tūlīt piesteidzās palīgā arī pieaugušie. Izskatās, ka puika būs ticis sveikā cauri ar zilumiem un skrāpējumuem, un saliektu velosipēda riteni," raksta vīrietis.

Aizvadītajā diennaktī satiksmes negadījumos uz Latvijas autoceļiem cietis 21 cilvēks, tostarp divi gājēji un četri velosipēdisti, liecina Valsts policijas (VP) apkopotā operatīvā informācija. Svētdien valstī kopumā reģistrēti 56 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem 15 bijuši ar cietušajiem, bet neviena avārija nav beigusies letāli. Diennakts laikā 21 avārija notikusi Rīgas reģionā, 11 Zemgalē, pa deviņām Kurzemē un Latgalē, bet sešas Vidzemē, liecina VP apkopotie dati.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:41

Jaunākās diskusijas