Atpakaļ uz nra.lv

Sievieti Aizkrauklē notriec pašas auto; viņa gūst smagas traumas

tautaruna.lv, Viktorija Gabrjuna 17.jūlijs 2018, 12:10
 
F64
Aizkrauklē kāda sieviete guvusi nopietnas traumas pēc tam, kad tika savainota ar pašas mašīnu, vēstīja raidījums "Bez Tabu".
Sieviete mēģinājusi apturēt automašīnu ar rokām. Acīmredzot paslīdējusi, nokritusi, un transportlīdzeklis pārbrauca pāri līdz viduklim. Sieviete guva vairākus ķermeņa lūzumus.

Darbdienas vakarā 1975. gadā dzimusi sieviete kopā ar meitu devās atpūsties uz populāru Aizkraukles pludmali pie Daugavas, novietoja automašīnu “Opel Vectra” uzkalnā, pēc kā spēkrats sāka ripot un notrieca sievieti, auto saimnieci, informē Valsts policijā (VP).

”Sieviete novietoja automašīnu nelielā uzkalnā netālu no peldvietas. Bija atbraukusi ar savu meitu. Acīmredzot abas devās peldēties. Pēc automašīnas novietošanas, visdrīzāk, neizmantoja stāvbremzi un/vai neielika ātrumā. Meita pamanījusi, ka automašīna sāk ripot. Sieviete mēģinājusi apturēt automašīnu ar rokām. Acīmredzot paslīdējusi, nokritusi, un transportlīdzeklis pārbrauca pāri līdz viduklim. Sieviete guva vairākus ķermeņa lūzumus,” par ceļu satiksmes negadījumu stāsta VP Aizkraukles iecirkņa priekšnieks Renārs Dreijers.

VP pārstāvis Dreijers neatminas šādu vai līdzīgu ceļu satiksmes negadījumu, kamēr strādā policijā. Ar policijas spēkiem sievieti izglābt no spēkrata apakšas neizdevās, tāpēc tika piesaistīti ugunsdzēsēji glābēji.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests, kura brigāde arī ieradās glābt sievieti, informē, ka cietusī nogādāta slimnīcā ar aizdomām par vairāku ribu, iegurņa, apakšdelma lūzumu, vēdera iekšējo orgānu asiņošanu.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:40

Jaunākās diskusijas