Atpakaļ uz nra.lv

Rīdzinieks neizpratnē: vai policijas mērķis ir nevis uzlabot dzīves apstākļus, bet sodīt?

tautaruna.lv 18.jūlijs 2018, 14:41
 
F64
Uzņēmējs no Rīgas sociālajos tīklos pauž neizpratni par saņemto protokolu no Rīgas pašvaldības policijas.
''Mērķis ir radīt jaukāku pilsētvidi un dzīves apstākļus vai arī sodīt cilvēkus - pilsētas iedzīvotājus un viņu viesus?''

''Rakstu publiski, jo jūsu rīcība vakar arī bija publiska un skāra ļoti daudzus cilvēkus,'' kāpēc RPP lūdz komentārus publiski skaidro vīrietis.

''Tuvojoties oficiālajai Daugavgrīvas pludmalei, visi iekļuva spīļveida sastrēgumā, no kura izkļūt nebija iespējams citādāk, kā tikai izbraucot visu apli līdz galējai stāvvietai un tad dodoties atpakaļ, kas kopā aizņēma apmēra 40 minūtes. Pēc šī apļa izbraukšanas bija divas iespējas - doties atpakaļ uz Rīgu vai atstāt auto ceļa malā, kur tie nevienam netraucēja,'' Facebook raksta Ansis Lipenītis. ''Gandrīz visi izvēlējās otro iespēju - kas nepārsteidz, jo kā Tu viesiem no ārzemēm vai bērniem paskaidrosi, ka, lūk, mums ir tādas stāvvietas, kur nav nekādas info un loģistikas kārtības. Piezvanīju katram gadījumam uz RPP pajautāt vai būs sods. Atbilde: ja kāds izsauks, tad, iespējams būs, bet "mēs jau visiem neliekam virsū, tikai pie izsauktā".

Pēc dažām stundām gan izrādījies, ka pilnīgi visas ceļmalā novietotās automašīnas saņēmušas soda protokolus.

''RPP pamatfunkcija ir preventīva vai sodoša? Proti, mērķis ir radīt jaukāku pilsētvidi un dzīves apstākļus vai arī sodīt cilvēkus - pilsētas iedzīvotājus un viņu viesus?,'' neizpratnē ir vīrietis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:30

Jaunākās diskusijas