Atpakaļ uz nra.lv

Lūgums ziedot asinis 24 gadus vecam jaunietim, kuram atklāta leikēmija

Līga Nestere 6.jūlijs 2018, 18:10
 
Romāns KOKŠAROVS, F64 Photo Agency
Soctīkli ir laba platforma, ar kuras palīdzību var uzrunāt ļoti daudz līdzcilvēku. Nesen izskanējis lūgums palīdzēt kādam jaunietim.

"Stāsts ir tāds, kā jaunietim, 24gadi, sestdien atklāja leikēmijas paveidu, ārstējama, taču tam ir vajadzīgas asinis. Lai būtu droši, ka viss izdosies, es gribētu lūgt jūs ziedot asinis puisim, kurš šobrīd atrodas Gaiļezera slimnīcā Onkoloģijas nodaļā. [...]

Ja jums ir iespēja ziedot asinis, ņemiet līdzi radus, draugus, kaimiņus, un dariet to.

Es saprotu, kā lūgums ir liels un spēcīgs, bet mūsos taču ir spēks, ne tā? Ja jums ir iespēja, ziedojiet asinis Gaiļezera slimnīcas 9B onkoloģijas pacientam priekš plazmas," raksta Dinnija.

Tikmēr Linda papildina: "Ārstēšana ir sākusies un varu teikt, kad jau pēc pirmajām procedūram ir uzlabojumi,un kā pats saka - jūtas labi!
Bet ārstēšanai ir nepieciešam laiks un vēl būs vajadzīgas daudz asinis, tāpēc lūgšu un aicināšu tiem, kas vēl nav to izdarījuši un vēlas palīdzēt ziedot asinis,
norādot šādus datus - Gaiļezera slimnīcas 9B onkoloģijas pacientam priekš plazmas. DER JEBKURA ASINSGRUPA!!! (Precizējot informāciju, gribu norādīt ka precīzs vārds nav jānorāda, bet augstāk minētā informācija ar slimnīcu un nodaļu)."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:54

Jaunākās diskusijas