Atpakaļ uz nra.lv

"Es sāku zvanīt, visi sāka zvanīt"; māte izmisumā pazudušā dēla dēļ

tautaruna.lv, Viktorija Gabrjuna 19.jūlijs 2018, 13:20
 
Degpunktā/skaties.lv
Rīgā pazudis 39 gadus vecais Arturs. Viņa mamma Tatjana, aks dzīvo Līvānos, lūdz līdzcilvēku palīdzību, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Agrā 1. jūlija pēcpusdienā sieviete sazvanījusies ar dēlu Arturu, kurš mitinās Rīgā. Vīrietis tobrīd posies pie friziera un tad grasījies doties uz Centrāltirgu.

Sarunas laikā nekas neesot liecinājis par to, ka dēlu kas nomāktu vai viņš būtu nonācis grūtībās, tādēļ māte bijusi ļoti pārsteigta, kad pēc pāris stundām, vēlreiz cenšoties sazvanīt dēlu, klausulē atskanējis klusums.

"Ap 15.00 vairs nebija nekādi sazvanāms, vispār. Tālāk, es nezinu, es sāku zvanīt, zvanīt, bērni mani, man ir divi bērni, visi sāka zvanīt. Radiem… Telefons bija izslēgts, un vairāk nekādu ziņu no viņa nebija, " atklāj māte.

Drīz vien saprotot, ka Arturs ir pazudis bez vēsts, Ozoliņu ģimene devusies uz policijas iecirkni, un pazudušā vīrieša meklējumos iesaistījušies arī likumsargi. Diemžēl līdz pat šodienai radiniekiem nav nekādu jaunumu par vīrieša tālākajām gaitām, tādēļ ģimene lūdz palīdzību.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:38

Jaunākās diskusijas