Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Pasaulē

Jauns pavērsiens nogalinātās dāņu žurnālistes lietā

© TT NEWS AGENCY/SCANPIX

Netālu no vietas, kur nogrima dāņu uzņēmēja Pītera Madsena zemūdene "Nautilus, izmeklētāji atraduši zāģi. "The Local" vēsta, ka tagad tiks skaidrots, vai atrastajam priekšmetam ir kāda saistība ar žurnālistes Kimas Vallas nāvi.

Kopenhāgenas policija paziņojumā presei paziņoja, ka zāģis atrasts trešdien. Tas atradies ļoti tuvu vietai, kur šī gada 11.augustā nogrimusi uzņēmēja, miljonāra P.Madsena darinātais transporta līdzeklis. Turpmāko dienu laikā tiks skaidrots, vai ar atrasto zāģi no nogalinātās žurnālistes Kimas Vallas ķermeņa atdalīta galva, rokas un kājas.

Tikmēr šīs nedēļas sākumā aizturētais uzņēmējs ar sava advokāta starpniecību paziņojis, ka vairs netaisās atbildēt uz policijas uzdotajiem jautājumiem par nogalinātās zviedru žurnālistes lietu.

EPA/ SCANPIX

Jau vēstīts, ka aizvadītās nedēļas nogalē policija paziņoja, ka netālu no Dānijas galvaspilsētas atrasta 30 gadus vecās žurnālistes galva un kājas. Tāpat izmeklētāji atraduši arī sievietes drēbes.

Lai gan neilgi pēc notikušā policija aizturējusi P.Madsenu, kura zemūdenē žurnāliste pēdējo reizi redzēta dzīva, P.Madsens joprojām noliedz, ka būtu saistīts ar sievietes nāvi.