Atpakaļ uz nra.lv

Emocionāli! Vīrietis no Dreiliņiem piesakās TV šovā, lai izārstētu dēlu

tautaruna.lv 20.jūnijs 2018, 13:50
 
Privātais arhīvs/skaties.lv
Piesakoties televīzijas šovam "Lauku sēta", 33 gadus vecais Jānis no Dreiliņiem cer uzvarēt un nopelnīt trīsarpus tūkstošu naudas balvu, jo šī summa nepieciešama viņa deviņgadīgā dēla ārstēšanai Vācijas klīnikā, raksta portāls "skaties.lv".
Šobrīd viņa deviņgadīgais puisītis mācās speciālajā skoliņā, taču cer ar laiku iet parastā skolā un dzīvot normālu pilnvērtīgu dzīvi.

”Manam dēlam ir bronhiālā astma un runas problēmas. Pie mums, Latvijā, 100 eiro ik mēnesi man ir jāatdod ārstiem. Ik gadu sanāk iztērēt 1200 eiro dēla veselībai.

Viņš esot izpētījis, ka Vācijā ir iespēja gada laikā ”uzlikt bērnu uz kājām”. Tur ir ārsti, kas speciāli strādā uz šādām problēmām.

Šobrīd viņa deviņgadīgais puisītis mācās speciālajā skoliņā, taču cer ar laiku iet parastā skolā un dzīvot normālu pilnvērtīgu dzīvi.

Jānis ikdienā strādā celtniecībā. Ņemot vērā, ka ik mēnesi jāizdod minētie 100 eiro dēliņa veselības izdevumos, sakrāt šādu summu, godīgi strādājot, nav tik viegli. Tāpēc vīrietis izlēmis izmēģināt veiksmi ”Lauku sētā”, kur lielā balva ir 3500 eiro. Ar Skaties.lv starpniecību Jānis visas Latvijas priekšā dod solījumu - ja viņš tiks šovā un ja uzvarēs, nauda tiks izmantota dēla ārstēšanai.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:44

Jaunākās diskusijas